ZVK Amigo SCHEPDAAL verslaat ZG Leuven

C21

ZVK Amigo SCHEPDAAL verslaat ZG Leuven

Editiepajot_schepdaal_zvk_amigo_spelers_2011_foto_ivo_lemaire
De A-ploeg van ZVK Amigo Toyota Schepdaal. Foto © Ivo Lemaire
 

Het was al snel duidelijk dat Amigo wilde vermijden wat hun tegen Puurs was overkomen. De thuisploeg trok niet langer onbesuisd in de aanval waarbij het vergat te scoren, de verdediging verwaarloosde en finaal het deksel op de neus kreeg.

Vanuit een rustige opbouw trokken de spelers van coach Frank LUYPAERT in de aanval. Dit resulteerde al in de 4' in een doelpunt van DIOGO: 1-0. Enkele minuten later hingen de bordjes terug gelijk. 8' VAN TONGELEN 1-1. Een mooi opgezette aanval verdween in de 11' via een Leuvense verdediger in het doel:

2-1. Na mooi samenspel kon Abdes EL HAFID Amigo op 3-1 brengen. Ook Diogo pakte zijn own goal mee en zette Kenny op het verkeerde been. 18' 3-2. Met een ingestudeerd nummertje tussen Mous en Abdes kon Abdes EL HAFID de 4-2 rustscore vastleggen.

De tweede periode gaf het zelfde spelbeeld. Een rustig opbouwende en controlerende thuisploeg dat in de 36' de score opvoerde via een individuele actie van DIOGO 5-2. Een vrijschop bracht nog hoop voor de bezoekers. De vrijschop ging resoluut door de muur. Een verbouwereerde Kenny had hier geen verhaal tegen. 38' FORTAN 5-3. De eerstvolgende aanval zette Amigo op rozen langs Michael DE VROE. 39' 6-3. Amigo stond al snel op 5 blauwe kaarten.

Toch was het Mous AABASSI die in de 42' op wandel ging en de score opvoerde tot 7-3.

De onvermijdelijke 9 meter kwam er maar werd in de 50' gestopt door Kenny SERGEANT. Bij de volgende 9 m van Jeroen FORTAN was Kenny kansloos. 56' 7-4.

Dat de beloftevolle spelers van Frank hun kans krijgen siert het Amigo “Nieuwe stijl”.  Dit resulteerde in de 59' in een doelpunt van Dries DE KONINCK op pass van de op rechts doorgebroken Mous. 8-4. Op voorzet van Abdes plaatste DIOGO de kers op de taart en zette Amigo in de 60' op 9-4. De derde 9 m van Leuven werd in de allerlaatste seconden van de wedstrijd resoluut overgekegeld. Een meer dan verdiende overwinning voor de vice kampioen dat volgende vrijdag op bezoek gaat bij Kampioen Koersel.

 

Amigo speelde met :

Sergeant Kenny, Aabassi Mous, El Hafid Bilal (gekwetst) en Abdes, De Vroe Michael, Diogo, Kempenaers Dimitri, Prove Stef, De Coninck Dries, Mastellari Giuseppe Coach Luypaert Frank en Adj. coach De Moortel Gino

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2011
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief