SINT-MARTENS-BODEGEM / REGIO - Erfgoedcel Pajottenland en Zennevallei start nieuwsbrief

C21

SINT-MARTENS-BODEGEM / REGIO - Erfgoedcel Pajottenland en Zennevallei start nieuwsbrief

Aankondiging_nieuwsbrief_okt_2011
© Deschuyffeleer
 

Om haar werking aan het grote publiek kenbaar te maken maakt de erfgoedcel Pajottenland en Zennevallei nu gebruik van een elektronische nieuwsbrief. In de maandelijkse publicatie kan de lezer voortaan alle informatie over de activiteiten van de erfgoedcel terugvinden. Zo komen telkens de rubrieken erfgoednieuws van de erfgoedcel, erfgoed in de regio, nieuws aan de erfgoedwerkers, weetjes en oproepen aan bod.

De erfgoedcel voor het Pajottenland en de Zennevallei ging begin 2011 van start nadat de Vlaamse Gemeenschap een cultureel-erfgoedconvenant afsloot met de intergemeentelijke projectvereniging Cultuurregio Pajottenland en Zennevallei. Momenteel zijn er in Vlaanderen en Brussel 21 cultureel-erfgoedcellen.
De projectvereniging erfgoedcel Pajottenland en Zennevallei is een samenwerkingsverband tussen de 16 gemeenten Beersel, Bever, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat en via de vzw ‘de Rand’ ook Drogenbos, Linkebeek en Sint-Genesius-Rode en de Provincie Vlaams-Brabant. Samen met de lokale en de regio-besturen bouwt de cel een duurzaam erfgoedbeleid uit.  Zo tracht zij erfgoed op te sporen, te bewaren en in de schijnwerpers te plaatsen.
De erfgoedcel Pajottenland en Zennevallei herbergt de drie erfgoedcoördinatoren Koen Demarsin, Karen van Buggenhout en Fred Gillebert en is gevestigd in ’t Castelhof in Sint-Martens-Bodegem.  Zij kunnen er nu voor zorgen dat ook uw erfgoednieuws en weetjes in de nieuwsbrief gepubliceerd worden.
De nieuwsbrief oktober lezen kan door het volgen van deze link . Contactinformatie vind je hier.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief