DILBEEK - De Energiejacht is open

C21

DILBEEK - De Energiejacht is open

Energiejacht

Dilbeek neemt dit jaar deel aan de Energiejacht, een organisatie van de Bond Beter Leefmilieu (BBL). Swingt jouw energierekening de pan uit? Ga dan alleen of samen met vrienden, buren, collega’s, … mee op Energiejacht en bespaar thuis energie (en dus centen).

Tijdens de Energiejacht wordt u uitgedaagd om alleen of in groep zo veel mogelijk energie te besparen in vier maanden tijd. De actie loopt van 1 december 2011 tot 31 maart 2012. Inschrijven kan vanaf nu, maar ook nog tijdens de Energiejacht. Ga hiervoor naar www.energiejacht.be en registreer je als deelnemer. Wanneer je als deelnemer dan regelmatig je meterstanden ingeeft kom je te weten hoeveel je werkelijk verbruikt, hoe je energie kan besparen en wat je financiële voordeel hiervan is. Vorig jaar daalde het energieverbruik van alle deelnemers gemiddeld met maar liefst acht procent!
Voor deze actie worden ook energiemeesters gezocht. Als energiemeester begeleidt je mensen die in groep deelnemen aan de Energiejacht. Aan de hand van praktische tips help je hen energie besparen. Hiervoor krijg je uiteraard een degelijke opleiding, die doorgaat op zaterdag 26 november.
Twijfel je nog? Hier de ultieme argumenten om je in te schrijven!
- Een lagere energiefactuur voor de rest van je leven
- je krijgt een duidelijk zicht op je persoonlijk energieverbruik
- je krijgt een hoop nuttige energietips
- je stoot minder CO2 uit en helpt zo de opwarming van de aarde tegen te gaan.
Meer informatie bij de milieudienst van Dilbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief