DILBEEK - Open VLD verwent buurtbewoners GEN-werken met gratis wasbeurt

C21

DILBEEK - Open VLD verwent buurtbewoners GEN-werken met gratis wasbeurt

Editiepajot_dilbeek_carwashactie_open_vld_foto_steven_walravens
De Dilbeekse schepenen Carine Walravens en Luc Deleu staken samen met hun partijgenoten de handen uit de mouwen om tientallen voertuigen opnieuw te laten blinken. Foto © Steven Walravens
 

De omwonenden van de GEN-werken in Dilbeek kregen zaterdagvoormiddag de kans om hun wagens gratis te laten wassen op het kerkplein van Sint-Anna-Pede.

De gratis carwash werd georganiseerd door Open Vld Dilbeek om de buurtbewoners te bedanken voor hun geduld van de afgelopen maanden. De grootste Gen-werken zijn achter de rug en die zijn zonder de gevreesde chaos verlopen.

Bewoners die geen tijd hadden om zaterdag hun wagen te laten wassen, kregen een kortingsbon om op een later tijdstip hun wagen aan te bieden in de carwash die gelegen is op de Ninoofsesteenweg.

De carwash-actie werd georganiseerd in het kader van een nationale Open Vld actie rond mobiliteit en verkeersveiligheid en waarbij Open Vld Dilbeek gefeliciteerd werd voor de grondige ingrepen aan de Dilbeekse scholen. Ook werd een eerste evaluatie gemaakt van de overlast en verkeersveiligheid aan de GEN-werken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2011
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief