SCHEPDAAL - Twee spelers van ZVK Amigo geven het beste van zichzelf tijdens Europees Kampioenschap zaalvoetbal

C21

SCHEPDAAL - Twee spelers van ZVK Amigo geven het beste van zichzelf tijdens Europees Kampioenschap zaalvoetbal

Editiepajot_schepdaal_zvk_amigo_dimitri_kempenaers_foto_ivo_lemaire
Dimitri Kempenaers Foto © Ivo Lemaire

Na de openingsceremonie van het Europees Kampioenschap Zaalvoetbal (-21) in Spanje, was het de beurt aan België om het op te nemen tegen huidig Europees kampioen Tsjechië.

De eerste wedstrijd was alvast een klepper van formaat. Na doelpunten van Amigo boy Dimitri Kempenaers en Dilliën kwam onze Vlaamse Selectie twee maal op voorsprong. De uitgekookte Tsjechen wisten telkens terug te komen.

Na de reguliere speeltijd en verlengingen stond het 2-2. Aangezien elke wedstrijd een winnaar diende te kennen moesten strafschoppen de overwinnaar bepalen.

Ook de strafschoppenreeks eindigde in een ware thriller. Nadat Dimitri Kempenaers de eerste miste zag het er even slecht uit maar doelman Sonny Linmans zette de scheve situatie volledig recht door 2 strafschoppen te stoppen.

De Vlaamse selectie deed daarmee de stunt van twee jaar geleden over: één van de titelkandidaten in de eerste wedstrijd kloppen.

De tweede wedstrijd van de avond werd gewonnen door Rusland. In een al even spannende wedstrijd versloeg de Russische ploeg, met vooral spelers van Dinamo Moskou, Frankrijk met 2-3. De wedstrijd stond onder leiding van onze Belgische ref. Paul Emmery.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2011
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief