DILBEEK - Toneelkring 20+ speelt 5.000 euro bij elkaar

C21

DILBEEK - Toneelkring 20+ speelt 5.000 euro bij elkaar

Editiepajot_dilbeek_toneelkring_20__en_bw_aurora_vzw_foto_steven_walravens
Toneelkring 20+ overhandigt cheque aan BW Aurora vzw. Foto © Steven Walravens
 

Ieder jaar voert Toneelkring 20+  een toneelstuk op  in parochiezaal Savio. De opbrengst hiervan gaat telkens naar een goed doel. Dit jaar werd er gespeeld ten voordele van de Beschutte Werkplaats Aurora vzw uit Groot-Bijgaarden.

Vorig jaar werd het dertig jarig bestaan gevierd van Toneelkring 20+ en werd er een recordbedrag van 5.000 euro bij elkaar gespeeld.

“Ook dit jaar mogen we onze voorstelling ‘Alle Mannnen zijn hetzelfde’ geslaagd noemen want wij kunnen hetzelfde bedrag toekennen aan Aurora vzw.”, vertelt Freya Paternoster van Toneelkring 20+ fier net voor ze de cheque overhandigt aan Aurora vzw.

De Bijgaardse Beschutte Werkplaats is dan ook uiterst tevreden met het mooie bedrag die zij overhandigd krijgt. Het bedrag zal gespendeerd worden aan de renovatie van de sanitaire blokken. Bij Aurora vzw worden er dagelijks 35 personen met een beperking tewerkgesteld.

Meer info over de Beschutte Werkplaats Aurora vzw vind je op www.bwaurora.be. De toneelkalender van Toneelkring 20+ kan je raadplegen op de website www.wix.com/toneelkring/20plus

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2011
Steven Walravens
Steven Walavens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief