SCHEPDAAL - ZVK Amigo brengt eerste topmatch van vier op een rij tot een goed einde

C21

SCHEPDAAL - ZVK Amigo brengt eerste topmatch van vier op een rij tot een goed einde

Editiepajot_schepdaal_zvk_amigo_foto_ivo_lemaire
ZVK Amigo Toyota Schepdaal Foto © Ivo Lemaire
 

Een topper zoals uit de oude tijd tussen twee ploegen die op een sportieve manier het beste van zichzelf gaven. Een hoogstaande wedstrijd die op het einde van de rit een verdiende winnaar kende.

Dat het een spannende wedstrijd was tussen twee vernieuwde ploegen blijkt duidelijk aan de 1-0 ruststand. Amigo dat een maand stil lag speelde in de beginfase genoeg kansen bij elkaar om de score te openen.
Ofwel haalden ze het eindstation niet of lag doelman Verhanneman in de weg. Gaandeweg kwamen ook de bezoekers opzetten en moest Kenny SERGEANT ook al zijn kunnen laten zien om de nul te houden.
Beide doelmannen waren dan ook zeer goed in hun tussenkomsten. In de 28' lukte Bilal EL HAFID toch de 1-0 op pas van de licht gekwetste DIOGO.

De tweede periode gaf hetzelfde spelbeeld. Twee ploegen die elkaar geen duimbreed toe gaven. Na een kleine aarzeling in de Amigo verdediging hingen de bordjes weer gelijk: Mohamed RAGURAGUI 1-1.
De wedstrijd kon alle kanten op. Op aangeven van DIOGO kon Amigo nieuwkomer Henrique COX in de 53' besluiten met een loeier in de winkelhaak en de 2-1 optekenen. De verdediging onder leiding van Mous gaf geen krimp meer.
Wat in het begin niet lukte werd simpel. Scoren! De EL HAFID brothers ontbonden hun duivels en Bilal scoorde op pas van Abdes: 57' 3-1. Nog geen minuut later werd een triootje tussen Diogo en Mous door Bilal prachtig afgewerkt.
Het derde doelpunt van de avond van Bilal EL HAFID. Eindscore: 4-1

Op basis van de kansen een verdiende overwinning van Amigo tegen Hoboken dat een serieuze kandidaat zal zijn voor de titel. Twee play-off kandidaten met twee voortreffelijke doelmannen en uitstekende spelers in de ploeg.

Kenny SERGEANT, Giuseppe MASTELLARI, Aabbassi MOUSTAPHA, Michaël DE VROE, Henrique COX, Abdes EL HAFID, Diogo GUIMARAES, Dimitri KEMPENAERS, Seppe HUYSMANS, Bilal EL HAFID. Coach Frank LUYPAERT.

Woensdag 21 december om 21u30 is er de topper tegen Hoeselt in Zellik.

Meer info en de speelkalender kan je vinden op www.zvkamigoschepdaal.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2011
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief