DILBEEK - Aanpassing retributiereglement voor groenafvalinzameling

C21

DILBEEK - Aanpassing retributiereglement voor groenafvalinzameling

Groenafval_p200

De gemeenteraad gaat akkoord met een aanpassing van het retributiereglement voor groenafvalinzameling aan huis bij gezinnen met beperkte mobiliteit. Het ledigen van de rolcontainers gaf soms problemen.

•Indien om welke reden ook de lediging niet kan plaatsvinden op een vooropgestelde datum door overmacht of door toevallige onbereikbaarheid (o.a. wegenwerken, gestationeerde voertuigen enz.), dan zal de ophaalfirma de gemeente en het gezin hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen en zal de gemeente een nieuwe datum vooropstellen en het gezin hiervan tijdig op de hoogte brengen. Indien de container niet geledigd dient te worden op een vooropgestelde datum moet dit gemeld worden aan de dienst openbare reinheid.
•Indien de lediging niet heeft plaatsgevonden op het vooraf bepaalde tijdstip, dient het gezin dit onmiddellijk – telefonisch of via mail – te melden aan de gemeente. De gemeente zal binnen 24 uur de ophaalfirma de lediging laten uitvoeren, tenzij er sprake is van oneigenlijk gebruik van de container of aanhoudende onbereikbaarheid van de container door wegenwerken. Desgevallend beslist de leidend ambtenaar over een nieuwe ophaaldatum.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief