ZVK Amigo SCHEPDAAL start terugronde met 11-4 winst

C21

ZVK Amigo SCHEPDAAL start terugronde met 11-4 winst

Editiepajot_schepdaal_zvk_amigo_foto_ivo_lemaire
ZVK Amigo Toyota Schepdaal. Foto © Ivo Lemaire
 

De eerste wedstrijd van de terugronde was niet om naar huis te schrijven. Na amper 10' was de wedstrijd al gespeeld. Met spetterend combinatievoetbal stond het na doelpunten van DIOGO (3'),  Henrique COX (8') en  Jonathan CHAULET (10') al 3-0. In de 16' werd de voorzet van Dimi in eigen doel gedevieerd: 4-0. Na een onterecht toegekende vrijschop konden de bezoekers milderen: 17' 4-1. In dezelfde minuut werd Diogo onderuit gehaald. Hij zette de penalty zelf om: 5-1. In de 19' was Dimitri KEMPENAERS aan de beurt om de 6-1 aan te tekenen. Een monsterscore leek in de maak. Of toch niet. De wedstrijd verwaterde volledig en Amigo vierde de teugels. Concentratieverlies en balverlies waren schering en inslag. De bezoekers begonnen er in te geloven en kwamen terug tot 6-4.
 

Na een meer dan waarschijnlijke en terechte bolwassing van coach Frank begon de tweede periode. Amigo drukte even door en Diogo scoorde nog twee keer (34' en 37': 8-4). De afscheid nemende Giuseppe MASTELLARI verving de voor één keer ietwat bleek spelende Kenny in doel. Giuseppe bedankt en succes bij je nieuwe ploeg. De Amigo boys diepten de score nog verder uit tot 11-4. 42' Bilal EL HAFID 9-4, 50' Jonathan CHAULET 10-4 en 55'  Mustapha AABASSI 11-4.

Eindstand 11-4.
 

Een meer dan verdiende overwinning voor Amigo. Nu volgt de topper en de revanche voor de thuisnederlaag vrijdagavond tegen en op Puurs.
 

Amigo speelde met:

Kenny SERGEANT – Giuseppe MASTELLARI – Alexandre TEXEIRA (gekwetst) – Michael DEVROE  – Seppe HUYSMANS (ng) – Diogo GUIMARAES – Dimitri EMPENAERS  – Bilal EL HAFID – Mustapha AABASSI – Abdes EL HAFID (gekwetst) - Henrique COX - Jonathan CHAULET

Coach: Frank LUYPAERT Hulpcoach: Gino DE MOORTEL.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2012
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief