SCHEPDAAL - Ambiance met Hanny-D

C21

SCHEPDAAL - Ambiance met Hanny-D

Editiepajot_schepdaal_varia_hanny-d_01_foto_roger_mortelmans
"Herslepen Diamanten" de nieuwe full CD van Hanny-D. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_schepdaal_varia_hanny-d_02_foto_roger_mortelmans
5 februari, diamant Hanny-D is er klaar voor. - Foto © Roger Mortelmans
 

Zangeres Hanny-D begint stilaan maar zeker haar plaats te veroveren in de showbizz en dat heeft ze voor het grootste deel te danken aan haar inzet, haar vriendelijkheid en de originaliteit van haar covers. Ze heeft nog heel wat projecten die ze wil uitvoeren, hierin ontzettend gesteund door echtgenoot Guy.

Het eerstvolgend groot evenement “The Hanny-D show” heeft plaats op zondag 5 februari in de Salons Mantovani in Oudenaarde. Dit schlagerfestival heeft op de affiche naast Hanny-D heel wat special guests zoals Bart Kaëll, Hits on Tour, Danny Fabry, Paul Severs, Paul Bruna en Yves Segers.
Verleden jaar was de show een enorm succes en konden de aanwezigen die uit Brussel, Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg kwamen van een prachtige namiddag met enorme ambiance genieten.
Ook heeft Hanny-D een nieuwe CD “Herslepen Diamanten” uitgebracht, een titel die de volledige lading dekt. De songs zijn inderdaad diamantjes, die door Hanny-D op een eigen manier gebracht worden, zo worden de prachtige songs als het ware herslepen.
De titel van de CD werd bedacht door een Hanny-D fan, Reinhilde Maurissen uit Wellen (Limburg), een zeer grote fan van de zangeres. Hanny-D had namelijk via facebook een oproep gedaan tot haar fans om een gepaste titel te vinden, hierop kreeg ze veel respons.
Op de CD met 17 leuke en swingende Nederlandstalige en Franstalige arrangementen van bekende songs staat onder meer haar eigen Vlaamse versie van Black is Black, die een enorm succes kent. Het is ook voor de eerste maal dat deze song, gekend door Los Bravos (1966) in het Nederlands gebracht wordt.
Verder kan men nog genieten onder meer van Sacramento, Chariot, Que sera sera, Doo wah diddy, Ik krijg en heel apart gevoel van binnen, Da doo ron ron en vele andere diamantjes.
Een song uit de CD “De man uit mijn dromen” werd zelfs gekozen om in een Nederlandse serie van BNN gebracht te worden. Een acteur zal in de serie gedurende een twintigtal seconden van de Vlaamse muziek van Hanny-D genieten.
Zowel Hanny-D als Guy hebben nog heel wat plannen voor de toekomst.
In de eerste plaats willen zij de ingeslagen weg verder bewandelen en ze hebben nog heel wat covers op hun verlanglijstje staan.
Als je niet echt een grote naam hebt in de Vlaamse showbizzwereld dan ben je praktisch verplicht om met covers te werken, zegt Guy, maar je moet die cover wel brengen op een speciale eigen manier, uiteraard moet het oorspronkelijke nummer nog goed herkenbaar blijven.
Hanny-D en Guy werken enorm veel en goed samen en ze zijn zeer gelukkig, want Hanny-D kan haar droom als zangeres waarmaken. Zij verzorgt heel wat optredens, heeft een enorm goed contact met haar talrijke fans en misschien zal het liedje in de Nederlandse tv-serie de zangeres ook meer bekendheid geven bij onze noorderburen en dat is haar zeker gegund.
Hanny-D show, schlagerfestival op zondag 5 februari Salons Mantovani,Doorn 1 Oudenaarde. De presentatie is in handen van Ron Van Tienen
Deuren: 13 uur, aanvang 14.30 uur tot 20 uur
Voorverkoop : 20 euro, aan de kassa : 25 euro
Kaarten in voorverkoop : Hanny-D.be en 0475-62.35.21
Café De Nieuwe Keizer Oudenaarde 0472-42.95.87
Grizzly Oudenaarde : 055-31.37.11
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2012
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief