DILBEEK komt op tegen kanker

C21

DILBEEK komt op tegen kanker

Kom_op_tegen_kanker_logo_2012_p200

Dag voor “Kom Op Tegen Kanker” door de Academie voor muziek, woord en dans Dilbeek: zondag 4 maart.

Katja Maes: “Kanker. Onlangs zijn 2 leerkrachten van de academie ermee geconfronteerd. Eén van hen is vorig jaar overleden. Voor de mensen die erdoor getroffen worden is het een hart onder de riem als we ons blijven inzetten voor hen. Zeker als je weet hoe duur sommige behandelingen zijn en dat onderzoek naar nieuwe remedies en behandelingen ook veel geld kost. De opbrengst van deze dag gaat dan ook integraal naar “Kom op tegen kanker”.
We starten om 14u30 in de theaterzaal van CC Westrand met een muzikaal verhaal over muzieknoten uit een appartementsgebouw die op reis gaan en over de thuisblijvers: “Residentie Musica gaat op reis”. Dit verhaal wordt gezongen door de leerlingen samenzang van het 1ste, 2de en 3de jaar, verteld door de leerlingen woord, begeleid op piano en meegespeeld door leerlingen klarinet, dwarsfluit en vibrafoon.
Nadien, vanaf 15u30, kan u in de feestzaal terecht voor een stuk cake, taart, tiramisu,…
Als je ook de leerkrachten aan het werk wil zien en horen kan je om 17u opnieuw in de theaterzaal van CC Westrand terecht voor het leraarsconcert.
De inkom voor beide concerten bedraagt telkens vijf euro. Kaarten kunnen verkregen worden op het secretariaat van de academie. Als u niet aanwezig kunt zijn die dag, mag u natuurlijk ook een kaart (of kaarten) kopen als extra steun”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief