DILBEEK - Twee bushaltes verdwijnen

C21

DILBEEK - Twee bushaltes verdwijnen

Bushokje_2012_p200

Rond de zomer worden twee bushaltes in de Kloosterstraat in Groot-Bijgaarden geannuleerd en verplaatst naar de Robert Dansaertlaan in Groot-Bijgaarden. De Lijn gaat akkoord met het voorstel van de gemeente Dilbeek omdat het perfect mogelijk is de haltes in de Kloosterstraat te schrappen en naar de haltes in de Dansaertlaan te verplaatsen zonder aan het comfort van de reiziger te raken. Integendeel, het comfort wordt verhoogd.

De haltes die verplaatst worden zijn de twee haltes voor de lijn 129 (Dilbeek-Brussel) en 136 (Groot-Bijgaarden-Alsemberg). In de Dansaertlaan, net om de hoek van de Kloosterstraat, zijn twee haltes voor de lijn 810 (Jette-Dilbeek-Ruisbroek-Halle) en 820 (Dilbeek-Jette-Vilvoorde-Zaventem). Daar hebben de vier lijnen een gemeenschappelijke reisweg.
 Het schepencollege gaat akkoord om in de Dansaertlaan ter hoogte van de elektriciteitskast verharding te voorzien, opdat de reizigers niet in het gras zouden moeten wachten. Ook komt er nieuwe wegmarkering. Dat gebeurt pas rond de zomer omdat dan alle wegmarkeringen in Dilbeek worden vernieuwd. Het aanbrengen van de verharding gebeurt wel vroeger.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief