DILBEEK – Sprokkels uit het schepencollege

C21

DILBEEK – Sprokkels uit het schepencollege

Schepencollege_2011_p200

Ontbeendering begraafplaats Groot-Bijgaarden

Op de begraafplaats van Groot-Bijgaarden dient een aantal percelen ontbeenderd te worden om zo plaats te maken voor nieuwe begravingen. De ontbeendering wordt geraamd op € 25.000, incl. btw.
Geen PostPunt meer in Schepdaal
Huis De Gieter, E. Eylenboschstraat 26 1703 Schepdaal stopt volgende maand als postpunt. Het schepencollege gaat op zoek naar andere mogelijkheden.
Parkeerproblematiek Broederschool Groot-Bijgaarden
Het schepencollege heeft de suggesties van de Broederschool in verband met de parkeerproblematiek overgemaakt aan de verkeerscommissie. Er zijn vooral parkeerproblemen bij het begin en einde van de school. De suggesties zijn o.m. het plaatsen van enkele omega-beugels, het inrichten van parkeerstroken tot zoenzones, etc.
Overdreven snelheid Populierenlaan
Het schepencollege laat de klachten van buurtbewoners over overdreven snelheid in de Populierenlaan onderzoeken door de verkeerscommissie. In de straat worden blijkbaar straatraces gehouden via de Ketelheidestraat in de richting van de Hermelijnlaan.
De buurt suggereert als oplossing paaltjes in de bocht tussen de Hermelijnlaan en de Hongersveldstraat. De bocht is aangelegd in dolomiet met de bedoeling het doorgaand verkeer ervan te weren en enkel te behouden voor voetgangers en fietsers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief