DILBEEK - Juliette Depasse wint Zincfashion-wedstrijd

C21

DILBEEK - Juliette Depasse wint Zincfashion-wedstrijd

Editiepajot_dilbeek_zink
Ingezonden foto
 

Juliette Depasse (Dilbeek) wint de prijs van de professionele jury op de allereerste Zincfashion-wedstrijd.

VMZINC, producent van zinken dak- en gevelbekleding, organiseerde voor de eerste keer de Zincfashion-wedstrijd. Deze wedstrijd bestond uit het ontwerpen van zinken kledij en was toegankelijk voor studenten interieurvormgeving en -architectuur.
 
 
Voor deze prestigieuze wedstrijd werden verschillende prijzen voorzien: de prijs van de professionele jury en de publieksprijzen.
 
Winnares van de professionele prijs, Juliette Depasse, gekozen door een jury bestaande uit vooraanstaande leden van Conix Architects, Atelier d’architecture de Lavaux, Firma Tong en juwelenontwerpster Christa Reniers, kreeg een stagecontract aangeboden bij het gereputeerde architectenbureau Conix Architects.
 
Juliette Depasse behaalde haar ASO-diploma in 2008 aan het Regina Caelilyceum te Dilbeek, richting Talen-Economie en studeerde daarna af aan de Sint-Lukas Hogeschool te Brussel als Professionele Bachelor Interieurvormgeving. Momenteel is Juliette eerstejaarsstudente aan het Sint-Lucas te Gent waar ze Interieurarchitectuur volgt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief