Nieuw senioreninitiatief in GROOT-DILBEEK en omstreken

C21

Nieuw senioreninitiatief in GROOT-DILBEEK en omstreken

Seniority_2012_p200

Een jonge Dilbekenaar van 21 jaar slaat de handen in elkaar om een steentje bij te dragen aan het mobiliteitsprobleem onder de senioren. Om het mobiliteitsprobleem te verhelpen, richt hij een vervoersbedrijf op maat van en voor senioren op. Dit vervoersbedrijf zal bestaan onder de naam Seniority en start op dinsdag 27 maart.

De totstandkoming
Tijdens het laatste jaar van zijn studies (bedrijfsmanagement) had de jonge Dilbekenaar de kans een eindwerk te maken. Door de vergrijzing wou hij onderzoeken of er genoeg mobiliteitsmogelijkheden waren voor senioren. Verder wou hij ook de mobiliteitsproblemen en –behoeften onder de senioren detecteren. Uit dit onderzoek bleek dat er zeer weinig vervoersmogelijkheden waren voor minder mobiele senioren. Door het feit dat er geen of beperkt aanbod is aan kwalitatief seniorenvervoer, wil de jonge Dilbekenaar dit probleem verhelpen door Seniority, een vervoersbedrijf op maat van en voor senioren, op te richten.
Seniority
Seniority is volledig afgestemd op de behoeften van de senioren en zal van start gaan in Groot-Dilbeek en omstreken. Zorguitstappen kunnen echter georganiseerd worden vanuit Vlaams-Brabant.
De pijlers van dit vervoer zijn comfort, ruimte, aangepaste wagen (ook rolstoelvervoer), extra begeleiding, luxe, kamer tot kamer vervoer, opgeleide chauffeurs en flexibiliteit. Via deze kenmerken wil Seniority de gepensioneerden laten genieten van het leven door middel van aangename verplaatsingen.
Verder kent Seniority geen beperkingen betreffende de bestemmingen van de verplaatsingen. Het voorziet zowel verplaatsingen naar het ziekenhuis als culturele evenementen. Niet te vergeten is Seniority meer dan alleen vervoer. Zo biedt het senioren eveneens persoonlijke assistentie aan gedurende hun activiteiten. Senioren kunnen bijvoorbeeld vragen om hen te begeleiden tijdens het winkelen.
Tot slot behoort het halen en leveren van boodschappen ook tot de mogelijkheden van Seniority.
Meer informatie:
Thomas Tyteca: +32 477 24 68 78
ThomasTyteca@Seniority-Services.be
http://www.seniority-services.be
Volg Seniority ook op Twitter, Facebook en Linkedin.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2012
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief