PAJOTTENLAND - Rouwregisters voor slachtoffers busongeval

C21

PAJOTTENLAND - Rouwregisters voor slachtoffers busongeval

Rouwregister_2012_p200
Repro EP

In enkele gemeenten van het Pajottenland kan iedereen zijn medeleven betuigen aan de slachtoffers van het verschrikkelijke busongeval in Sierre, Zwitserland. 28 doden en , 24 gewonden, zorgden voor een onpeilbaar verdriet.

De gemeente Merchtem leeft mee met alle familie en naasten van de slachtoffers; en dan maar hopen dat dit zich nooit meer zal voordoen...Men  kan het rouwregister ondertekenen op het gemeentehuis , gelijkvloers, tijdens de gekende openingsuren.
 
Ook in Dilbeek ligt een rouwregister in het gemeentehuis voor de slachtoffers van de busramp in Zwitserland.  Behalve in het gemeentehuis, komt er nog een extra rouwregister in de dienst Burgerzaken in de Kasteelhoeve.
 
Sint-Pieters-Leeuw opent een rouwregister in het gemeentehuis zodat ook de inwoners de kans krijgen hun medeleven te betuigen. Wie het wenst, kan online zijn steun betuigen via www.sint-pieters-leeuw.be .
 
Er is een initiatief van de drie ouderkoepels in Vlaanderen (KOOGO, VCOV en GO!-ouders)
via http://www.ouderbetrokkenheid.be / en via het mailadres medeleven@ouderbetrokkenheid.be is er een netoverschreidend rouwregister geopend. Deze zullen samengevoegd worden en online geplaatst op bovenvermelde site en overgemaakt aan de getroffen families .
 
Indien er nog andere gemeenten een rouwregister openen mogen ze dat melden aan felix.merckx@editiepajot.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief