ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL voor de 8ste keer in Play Off

C21

ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL voor de 8ste keer in Play Off

Editiepajot_schepdaal_kenny_sergeant_foto_ivo_lemaire
Doelman Kenny Sergeant. Foto © Ivo Lemaire
 

ZVK Amigo Toyota Schepdaal na 8 jaar in 1ste Nationale voor de 8ste keer op rij in de Play off. Deze wedstrijd was een topper van formaat, met als inzet de tweede plaats in de Play off. Deze topper werd voorafgegaan door een confrontatie tussen Hoboken B en ZVK Amigo B: 2-3.

Reeds na twee minuten opende een uitgekookt Amigo de score. Een hard schot van Alexandre TEXEIRA werd in de rebound door Jonathan CHAULET in doel
gewerkt: 0-1. De thuisploeg liet zich niet onbetuigd en scoorde al snel de gelijkmaker na
corner via Steven DILLIEN: 1-1. Beide ploegen gingen op hun elan door. Halfweg de eerste periode kon de thuisploeg uitlopen tot 2-1 na doelpunt van opnieuw Steven DILLIEN: 2-1. Niet veel later hingen de bordjes weer gelijk na een treffer van Henrique COX op voorzet van Bilal EL HAFID: 2-2. In deze periode moest Kenny SERGEANT meermaals zijn kunnen laten zien. Toch was het Amigo dat terug op voorsprong kwam na balverlies van de thuisploeg. Henrique COX: 2-3.

De tweede periode begon goed voor de bezoekers. Na eerst nog op de paal te besluiten kon Bilal EL HAFID toch de 2-4 aantekenen. Amigo rook zijn kans en kon tot 2-5 uitlopen na doelpunt van Dimitri KEMPENAERS. Amigo liet wat begaan en Hoboken kon milderen langs weeral Steven DILLIEN, 3-5. Hoboken voerde de druk op maar steeds stond onze Nationale trots Kenny SERGEANT klaar om verder onheil te voorkomen. Eindstand 3-5.

Net als in de goede oude tijd krijgen we terug een confrontatie tegen Hoboken, maar dit keer in de 1/2 Finale van de Play off. Of het psychologisch voordeel zal volstaan voor Amigo om door te stoten naar de
Finale zal nog moeten blijken. In de andere 1/2 Finale krijgen we een confrontatie tussen regerend landskampioen RELEMKO Koersel en de revelaties van het seizoen CKB Puurs of SD Halen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2012
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief