DILBEEK - Steenpoel Club&Golf wil scholen leren golf spelen

C21

DILBEEK - Steenpoel Club&Golf wil scholen leren golf spelen

Editiepajot_dilkbeek_golf_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

De Steenpoelgolf Club&School uit Itterbeek (J.M. Van Lierdelaan 24) heeft in samenwerking met de Vlaamse vereniging voor Golf (VVG), een pakket samengesteld voor scholen en wil de Dilbeekse scholen daarmee kennis laten maken.

De Steenpoelgolf Club&School bestaat 25 jaar en telt 600 leden.
De voorstelling gebeurt op 5 mei in de club zelf tijdens de opendeurdag. De Golfclub wil nadien met het golfpakket naar de Dilbeekse scholen trekken om de leerlingen op zo’n eenvoudige manier kennis te laten maken met deze ontspannende sport. De Steenpoelgolf Club&School, één van de beste golfleerscholen van België, wil met deze actie eveneens de mythe doorprikken dat golfsport een dure sport is. Een golfseizoen is zelfs goedkoper dan een tennisseizoen. De Steenpoelgolf Club&School hoopt op 5 mei zoveel mogelijk leraars lichamelijke opvoeding te mogen begroeten. Geïnteresseerde scholen kunnen nadien in hun eigen locatie kennismaken met het golfpakket. Tenslotte volgt een gratis initiatie op de Steenpoelgolf Club&School.
 
Start to Golf op 15 April
De Steenpoelgolf Club&School doet uiteraard ook mee aan de opendeurdag “Start to Golf’ van de Vlaamse Golfvereniging (VVG) nu zondag 15 april. Van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur krijgen alle geïnteresseerden initiatie. Vooraf inschrijven is wenselijk. Wie zich na de initiatie aangetrokken voelt tot de golfsport, kan zich inschrijven voor een “3-3-3” golfpakket voor de prijs van €125 is men drie maanden lid, mag men drie maand en gratis het benodigde materiaal gebruiken en krijgt men drie privélessen.
 
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op 15 april mag je je natuurlijk al inschrijven voor de volgende opendeurdag van zaterdag 5 mei.
 
Het golfterrein van de Steenpoelgolf Club&School is zeer toegankelijk. Het telt negen holes met afstanden van 70 tot 136 meter. De club draagt ook het milieu in het hart want het golfterrein wordt hij warm weer besproeid met bronwater. Mocht dat niet volstaan, heeft de club nog een eigen vijver als reserve.
 
Op de “Practice”, het overdekte oefenterrein voor beginners, heeft de club zonnepanelen laten plaatsen om in de eigen energiebehoefte te kunnen voorzien. Op de “Practice” kan iedereen overdekt zijn of haar eerste stappen in de golfsport zetten.
 
Meer info over de acties van de Steenpoelgolf Club&School staat op www.steenpoel.be . Meer info over de club en haar werking kan men krijgen hij voorzitter Michel Goor Op 0499 54 61 24.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief