Aftrap voor Parkies HALLE en DILBEEK is gegeven

C21

Aftrap voor Parkies HALLE en DILBEEK is gegeven

Meurisvsdeleeuw3
Stijn Meuris op Parkies - foto Parkies
 

De aftrap is gegeven. PALM PARKIES 2012 komt eraan en we laten jullie nu niet langer meer in spanning wachten. Vanaf nu lanceren we elke week nieuwe namen. De eerste 2 toppers die we op jullie loslaten zijn Meuris vs De Leeuw en Sweet Coffee. Vanaf juni vind je het volledige programma per stad of gemeente terug op de website.

Meuris vs De Leeuw 8X op PALM PARKIES!
Sommige muzikale ideeën zijn elegant in hun eenvoud.
Wat gebeurt er als je twee iconen uit de Lagelandenrock bij mekaar brengt?
Rick de Leeuw van Tröckener Kecks, Stijn Meuris van Noordkaap en Monza zoeken het antwoord, met Axl Peleman als catalysator, en rugdekking van Jan Hautekiet, Kris Delacourt en Ron Reuman. Wij vroegen ons af wat er dan zou gebeuren als je hen op een podium in een park zet? Het resultaat valt deze zomer te bewonderen op PALM PARKIES!

Sweet Coffee 11X op PALM PARKIES!
Sweet Coffee voorstellen, hoeft niet meer. Een groot publiek kan zich bij die groepsnaam meteen trefwoorden als soul, sfeer en grooves voor de geest halen. Sweet Coffee geeft gezapigheid geen kans. Face To Face, het vierde album van de groep, is niet zomaar een volgende stap maar een sprong voorwaarts. Ze hebben ons reeds beloofd het mooie weer mee te brengen deze zomer. Dat beloofd!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2012
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief