HALLE - Cleymans & Van Geel en Dean op Palm Parkies

C21

HALLE - Cleymans & Van Geel en Dean op Palm Parkies

Cpa17271
Dean is één van de gasten dit jaar op Palm Parkies. foto Chretien Paesen.
 

 Na Meuris vs De Leeuw en Sweet Coffee geven we deze week opnieuw twee topnamen vrij. Deze zomer zullen ook Cleymans & Van Geel en Dean  op het podium van PALM PARKIES staan! Twee niet te missen topacts die de ambiance in het park er zeker zullen inbrengen.

Cleymans & Van Geel 9X op PALM PARKIES!
De bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met een formatie professionele muzikanten een covergroep in elkaar gestoken die maar 1 doel heeft: PALM PARKIES deze zomer op zijn kop zetten. Met hun eigenzinnige interpretaties van talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maken ze er een echte knallende party van. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door.... Dit uitzinnig feestje mag u absoluut niet missen!

Dean 6X op PALM PARKIES!
U kent Dean ongetwijfeld nog van PALM PARKIES 2011. Misschien heeft u hem net gemist vorig jaar. Dan is dit uw kans! Dean zelf heeft niet stilgezeten het afgelopen jaar. Zo heeft hij een nieuw management en platencontract in de wacht gesleept. Ook nieuwe songs, eerste acteerprestaties, studio – en tv-werk kwamen erbij.
Hij maakte samen met Iris een nummer op het album 'Seventeen': GONE , het duet dat hij met onze songfestivalhoop heeft opgenomen en dat wellicht de zomersingle wordt van het gelegenheidsduo.
Uiteraard ziet die zomer er veelbelovend uit! Met PALM PARKIES.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2012
Marc Sluys
Chretien Paesen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief