SCHEPDAAL – De Klimop in de ban van Puffalo Pill

C21

SCHEPDAAL – De Klimop in de ban van Puffalo Pill

Editiepajot_schepdaal_musical_puffalo_pill_foto_steven_walravens
De hoofdrolspelers van Puffalo Pill. Foto's © Steven Walravens
 
Editiepajot_schepdaal_puffalo_pill_foto_steven_walravens
 
Editiepajot_schepdaal_puffalo_pill2_foto_steven_walravens
 

In de sportzaal van de Schepdaalse gemeenteschool De Klimop hebben 250 leerlingen, verdeeld onder vier voorstellingen, de musical ‘Puffalo Pill’ opgevoerd. De productie was in handen van Ludo&Koek, de creatieve stoofpot van het trio Tim Somers, Maxime Tolbecq en Erik Walckiers.

 

Erik Walckiers, auteur van het jeugdboek Puffalo Pill en eveneens leraar in het zesde leerjaar van de klimop: “We proberen onze musicals voor leerlingen en toeschouwers keer op keer boeiend en toegankelijk te maken. Daarom hebben we er heel wat herkenbare gebeurtenissen en gevoelens weten in te stoppen zoals twijfels, onzekerheid, dromen, eerlijk, oneerlijk en niet te vergeten de liefde.”

 

De Klimop was niet aan zijn proefstuk toe en bracht de voorbije jaren ook al de musicals ‘Feliks’ en ‘Eddy Koereur’.

 

Over Puffalo Pill

 

Bill is een brandweerman die ervan droomt een cowboyheld te worden. Op een verrassende manier belandt hij samen met Ronny, de brandweerslang, in het wilde westen. In zijn zoektocht naar zichzelf als held sleept Bill je mee langs scalperende indianen, geblondeerde cowboys, bonen in uiensaus, een wondermooi Suzy en glazen vol Whisky. Het wordt Bill snel duidelijk dat de kneepjes van het cowboyvak niet altijd vanzelfsprekend zijn. Zal Bill echt ooit een cowboyheld worden?

 

Wie het jeugdboek ‘Puffalo Pill’ van Erik Walckiers wil aanschaffen kan terecht in boekhandel ‘De Markt’ in Schepdaal en Vlezenbeek of online via www.ludoenkoek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2012
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief