DILBEEK - Sioen, Willow en The Moon Invaders op Vijverfestival

C21

DILBEEK - Sioen, Willow en The Moon Invaders op Vijverfestival

Editiepajot_dilbeek_vijverfestival_2012_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Met onder meer Sioen, Willow en The Moon Invaders zet het Vijverfestival (zaterdag 7 juli) opnieuw in op een mix van jong talent en klasbakken van eigen bodem.

Het Vijverpodium, dat zich in de Dilbeekse vijver achter het gemeentehuis bevindt, zal op 7 juli op gang gespeeld worden door Bed Rugs, jonge snaken die indruk maakten als poulains van Tim Vanhamel in de AB. Ook op het Vijverpodium zal Willow, een groep met muzikanten uit het Brusselse en uit Leuven, ten dans spelen, net als gevestigde waarde Sioen. Het festival wordt afgesloten met een dj-set van Nadiem Shah, die zijn strepen verdiende als muzieksamensteller op Studio Brussel.
Het Zuiden Zindert-podium, waar traditioneel plaats is voor groepen die wat afwijken van de mainstream, verwelkomt dan weer The Moon Invaders, de strafste ska-groep die Brussel rijk is. Ook W. Victor en Café Con Leche zullen er optreden.
Daarmee zijn nog niet alle groepen bekend. In de loop van de maand juni komen er nog minstens twee namen bij.
Het Vijverfestival in Dilbeek is een gratis festival aan het gemeentehuis. Elk jaar komen er zo’n 10.000 à 12.000 mensen kijken naar optredens op het Vijverpodium en het Zuiden Zindert-podium, smullen van hapjes uit alle windstreken op de wereldmarkt, deelnemen aan workshops allerhande en genieten van randanimatie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief