DILBEEK / NINOVE - Morgen rijden bussen terug normaal

C21

DILBEEK / NINOVE - Morgen rijden bussen terug normaal

De_lijn_bussen_p200_nieuwsbrief
Repro EP

De directie en vakbonden van De Lijn Vlaams-Brabant  hebben een akkoord bereikt, zodat vanaf morgen de bussen in het Pajottenland terug normaal rijden. Het overleg vond plaats naar aanleiding van een spontane stakingsactie in de stelplaatsen van Dilbeek en Meerbeke. De chauffeurs legden het werk neer uit onvrede over de staat van de bussen.   Morgen zullen de bussen terug volgens de normale dienstregeling rijden.

Twee weken geleden was er al overleg tussen directie en vakbonden over de staat van de bussen in de stelplaatsen Dilbeek en Meerbeke. Ook vandaag was er een overleg gepland. Ondanks een aantal gemaakte afspraken en het geplande overleg, legden de chauffeurs van stelplaatsen Dilbeek en Meerbeke vanmorgen onaangekondigd het werk neer. Vanmiddag hebben vakbonden en directie een akkoord bereikt.
De directie kwam met de vakbonden overeen om twee mecaniciens ad interim aan te werven voor het onderhoudscentrum in Dilbeek. Verder zal met de directie Personeelsbeleid de situatie in andere werkplaatsen bekeken worden. Tot slot werd afgesproken de interne werking binnen het Dilbeekse onderhoudscentrum te optimaliseren.
Morgen rijden alle bussen van de stelplaatsen in Dilbeek en Meerbeke terug gewoon uit. Het busverkeer in de regio Pajottenland zal dan terug normaal verlopen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief