SCHEPDAAL - Zangcarrière van Hanny-D blijft in stijgende lijn gaan

C21

SCHEPDAAL - Zangcarrière van Hanny-D blijft in stijgende lijn gaan

Editiepajot_schepdaal_varia_hanny-d_-_foto_roger_mortelmans
Hanny-D. - Foto © Roger Mortelmans
 

Vriendelijkheid, inzet en de originaliteit van haar covers zorgen ervoor dat zangeres Hanny-D steeds meer en meer succes krijgt en ze op veel evenementen een graag geziene gast is.

“The Hanny-D show” in Oudenaarde was een groot succes en haar volgende grote “Hanny-D show” gaat door op 3 maart 2013 met onder meer de alomgekende en succesvolle Romeo’s op het programma.
Tijdens de zomer en in het najaar treedt Hanny-D veel op in eigen streek. Het Pajottenland heeft de sympathieke zangeres echt in de armen gesloten.
Zo is ze op 23 juni voor de derde maal op de Nachtegaalfeesten in Itterbeek samen met onder meer Willy Sommers, Yves Segers en Nicky Johns en op 30 juni in Zaal Breughel in Denderleeuw. Op 8 juli treedt ze op tijdens het Boerenkrijgfeest in Liedekerke en op 15 augustus tijdens ‘t Suikerpot in Halle.
Op 25 augustus is ze op Asbroek kermis, op 15 september op de Schepdaalse feesten en in oktober op de jaarmarkt in Liedekerke.
Voor de vijfde keer staat ze op het podium van jaarmarkt “Strafste Gemeente” Ternat op 20 oktober en op diezelfde datum ook in Meerbeke op Alpenrose. In Dilbeek verzorgt ze op 16 november een privéfeest.
Hanny-D blijft absoluut niet ter plaatse trappelen en enorm gesteund door haar echtgenoot Guy, werkt zij met veel enthousiasme verder aan haar carrière, haar zangcarrière die voor haar de verwezenlijking is van een ultieme droom. Niet alleen het Pajottenland houdt van Hanny-D, maar ook in Oost- en West-Vlaanderen verzorgt ze verschillende optredens. Zelfs het buitenland begint te lonken, onder meer Spanje. Het is dus niet uitgesloten dat binnenkort de Spanjaarden zullen kunnen genieten van de liedjes van de zangeres uit het Pajottenland.
Haar nieuwe single, een bewerking van de evergreen “The Locomotion”, geschreven in 1962 door het duo Gerry Goffin en Carole King, kan men legaal downloaden via iTunes.
De cd’s van Hanny-D kan men bestellen via de website www.hanny-d.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2012
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief