Afrit DILBEEK

C21

Afrit DILBEEK

Editiepajot_dilbeek_afrit_dilbeek_foto_ep
 

Afgelopen weekend trapte N-VA Dilbeek de verkiezingen op gang met een pre campagne. In Dilbeek werden op verschillende plaatsen borden geplaatst met “Afrit Dilbeek” plus een verwijzing naar de nieuwe webstek www.afritdilbeek.be .

Het afrit bord symboliseert de nieuwe weg die N-VA met Dilbeek wil inslaan. Afrit Dilbeek is de kortste weg naar verandering.
N-VA wil meer wegen op het beleid en onze gemeente besturen met een vernieuwende visie die Dilbeek terug op de kaart zet als tweede grootste gemeente van Vlaams-Brabant.
Ook in Dilbeek willen we de kracht van verandering voelbaar maken.
Denken, durven en doen is al jaren het motto van N-VA. Er is hard gewerkt aan ons programma. We hebben nagedacht, gediscussieerd en voorstellen werden grondig bestudeerd. Vervolgens zijn er keuzes gemaakt en dit resulteert in meer dan 250 concrete voorstellen om Dilbeek de uitrit naar verandering te doen nemen.
Op onze verkiezingswebstek www.afritdilbeek.be  kan u onze voorstellen lezen, uw mening geven op basis van stellingen uit ons programma en uiteraard kennis maken met onze kandidaten.
N-VA trekt naar de verkiezingen met vier krachtlijnen:
•             Inzetten op een efficiënt en krachtig bestuur
Efficiënte dienstverlening en administratieve vereenvoudiging met voordelen voor zowel de burgers als gemeentepersoneel. En dat gekoppeld aan een weldoordacht financieel beleid.
•             Een positieve dam tegen de verstedelijking
Actieve ondersteuning van het gemeenschapsleven, inzetten op integratie en inburgering (rechten maar ook plichten), een uitgebreid luik sociaal beleid, een effectief woonbeleid gericht op kunnen ‘blijven wonen in eigen gemeente’ en het versterken van het Nederlandstalig karakter van Dilbeek.
•             Een dringende inhaalbeweging
Aanleg, onderhoud en veilige inrichting van onze straten, fietspaden en gezellige dorpskernen. Orde, netheid en veiligheid. Het bewaren van de schaarser wordende open ruimte.
•             Inspraak en participatie
Een volwassen bestuur en mondige burgers vinden elkaar in een zo vroeg mogelijke fase van besluitvorming. Levert betere kwaliteit van beslissingen en vermijdt problemen later.
Zoals U merkt: wij hebben reeds nagedacht en keuzes durven maken. Aan u om er ons de komende 6 jaren werk van te doen maken!
De N-VA ploeg.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2012
EP
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief