DILBEEK lauwert sportkampioenen

C21

DILBEEK lauwert sportkampioenen

Editiepajot_dilbeek_kampioenenviering_foto_gerrit_achterland
Foto's © Gerrit Achterland
 
Editiepajot_dilbeek_kampioenenviering_foto_gerrit_achterland__1_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Editiepajot_dilbeek_kampioenenviering_foto_gerrit_achterland__2_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Editiepajot_dilbeek_kampioenenviering_foto_gerrit_achterland__3_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Editiepajot_dilbeek_kampioenenviering_foto_gerrit_achterland__4_
Foto's © Gerrit Achterland
 

Het gemeentebestuur heeft opnieuw vele sportkampioenen mogen lauweren op de jaarlijkse kampioenenviering in het ontmoetingscentrum Westrand dat afgeladen vol zat. Schepen van Sport Luc Deleu verwelkomde de sporters en supporters en zei dat de politici ieder jaar opnieuw nederig het hoofd buigen voor zoveel talent en evenveel uitzonderlijke prestaties.

Hij huldigde de sportraad en zijn voorzitter Rik Van Lembergen voor de uitstekende samenwerking en had eveneens woorden van lof voor het diensthoofd van de gemeentelijke sportdienst Boudewijn Vanermen en zijn voltallige ploeg die hun job met veel enthousiasme doen, ook al zijn de omstandigheden dikwijls minder gemakkelijk. Luc Deleu verontschuldigde twee topsporters, die er graag waren bij geweest: wielrenner Jurgen Roelandts en hockeyspeelster Emilie Sinia.
De schepen riep nadien alle kampioenen één voor één op het podium. Alle kampioenen ontvingen een mooie handdoek met washandje als herinnering aan hun sportieve prestaties. De kampioenenviering werd opgeluisterd door optredens van de dansgroep Tendance uit Dilbeek. De gemeenteschool Jongslag ontving een cheque van 400 euro en een beker omdat ze met het procentueel grootst aantal leerlingen deelnam aan de scholenloop in Dilbeek: 44,40 % of 107 leerlingen. Een bijzonder applaus ging naar Vicky Moriau, die de zilveren medaille behaalde op 66 meter schoolslag en de bronzen medaille op de 33 meter schoolslag op de “Special Olympics” in Seraing in mei.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief