Nog heel wat vrije plaatsen voor ‘grabbel- en swappasactiviteiten’ deze zomervakantie in DILBEEK

C21

Nog heel wat vrije plaatsen voor ‘grabbel- en swappasactiviteiten’ deze zomervakantie in DILBEEK

Editiepajot_dilbeek_kookworkshop_met_kinderen_foto_ingezonden
Kookworkshop met kinderen(ingezonden foto)
 

Op 1 juli start de zomervakantie echt en dus ook de grabbel- en swappaszomer in Dilbeek. De dienst jeugd heeft een heel gevarieerd programma uitgewerkt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar (grabbelpas) en voor jongeren tussen 12 en 16 jaar (swappas).

Een uitstap naar een provinciaal domein waar er allerlei leuke dingen te beleven zijn, kookworkshops, een namiddag katapultschieten, bezoek aan het Koning Boudewijnstadion, bowling, muurklimmen, zwemmen in Aqualibi, een namiddagje golfen of tennissen, uitstap naar het kinderfestival Kid Rock en naar het jongerenfestival T-Day, leren rappen of breakdancen … voor elk wat wils dus. En nog veel vrije plaatsen.
Alle informatie is terug te vinden op de nieuwe website JinD.be of kan opgevraagd worden via jeugd@dilbeek.be  
Op vrijdag 6 juli trekken de grabbelpassers naar het provinciaal domein in Diest voor de grabbeldag, georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant. Ook alle andere grabbelpasgroepen van Vlaanderen zijn hiervoor uitgenodigd. Kinderen kunnen er spelenderwijs uitzoeken welk beroep ze later willen worden! Brandweerman, DJ, schoonheidsspecialiste, dokter, politieagent… Er zal een uitgebreid aanbod rond het thema zijn, maar ook de onmisbare springkastelen, klimdingen, ronddraaiende voorwerpen, waterattracties, ...
Hiervoor zijn nog heel wat vrije plaatsen! Inschrijven kan nog tot en met woensdag 4 juli op de dienst jeugd. We vertrekken om 9u op de parking van Westrand en zijn terug om 17u. Deelname kost 6 euro voor een hele dag (+ eventueel nog aankoop grabbelpas (€ 2,50)). 
Meer informatie: Dienst jeugd Dilbeek, Jeugdcentrum Castelhof, Molenstraat 102, 1700 Sint-Martens-Bodegem - 02/451.69.40 - jeugd@dilbeek.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief