DILBEEK - Sporthal Ten Gaerde heeft nieuwe sportvloer

C21

DILBEEK - Sporthal Ten Gaerde heeft nieuwe sportvloer

Editiepajot_dilbeek_nieuwe_sportvloer_foto_gerrit_achterland
Schepen van Sport Luc Deleu en Boudewijn Vanermen, diensthoofd van de gemeentelijke sportdienst, gingen de vloer deze week controleren. - Foto © Gerrit Achterland
 

Vanaf volgende week kunnen de sporters weer gebruik maken van de sporthal Ten Gaerde in Groot-Bijgaarden. De gemeente liet er een nieuwe sportvloer aanleggen en vernieuwde deels het materiaal voor bepaalde sporten.

De sportvloer was aan vernieuwing toe. De vorige sportvloer lag er al 18 jaar, sinds de opening van de nieuwe sporthal in 1994. De sportvloer was ook vol krassen en bovendien moest de belijning van vele sportdisciplines aangepast worden. Vanaf 1 september is immers een nieuwe belijning voor basketbal verplicht. Door de nieuwe belijning is ook het aantal terreinen voor badminton gestegen van 9 naar 12. Er zijn ook nieuwe palen aangekocht voor tennis, badminton en volleybal.
De aanleg van een nieuwe sportvloer kost ongeveer € 73 000. Dat is 6.000 euro goedkoper dan het gegunde bedrag van € 79 000. Vzw Ten Gaerde zal ook een dossier indienen voor de aankoop van nieuwe netten voor 3 volley-, 3 tennis- en 3 badmintonterreinen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief