Open VLD DILBEEK houdt zich niet aan afspraken inzake verkiezingsborden

C21

Open VLD DILBEEK houdt zich niet aan afspraken inzake verkiezingsborden

Editiepajot_dilbeek_verhaal_verkiezingsborden_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Karel De Ridder: “Onlangs kwam er een berisping van het schepencollege aan het adres van de lijst Vernieuwing omdat zij (zoals steeds) de ijzeren openbare borden hadden volgeplakt met hun verkiezingsaffiches. Groot was dan ook onze verrassing toen we deze week opmerkten dat Open VLD diezelfde regels zelf overtreedt”.

“Op het pleintje in het centrum van Itterbeek had Open VLD Dilbeek al een ‘Zot van Dilbeek’-affiche geplaatst. Deze week kwam er dan op het braakliggend terrein naast frituur Jos een verkiezingsaffiche bij van Walter Zelderloo, derde kandidaat op de lijst van Open VLD. Dit zou in principe niet erg zijn, ware het niet dat zowel het pleintje (openbaar domein) als het braakliggend terrein ernaast eigendom zijn van de gemeente Dilbeek”.
“De meerderheidspartijen Open VLD en CD&V/NVA/DNA regelden het zo dat er in tegenstelling tot vorige jaren geen officiële aanplakborden kwamen, ondanks de vraag van Groen Dilbeek. Hierdoor worden de kleinere oppositiepartijen al zwaar benadeeld. Nu zien we dat Open VLD het nog bruiner bakt door zich niet eens aan de zelf gemaakte afspraken te houden. Volgens Groen Dilbeek een mooi staaltje van machtspolitiek van Open VLD: eerst weigeren om gemeenschappelijke verkiezingsborden te plaatsen, maar dan wel zelf borden plaatsen op gemeentelijke gronden”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief