DILBEEK – Reactie van burgemeester Stefaan Platteau

C21

DILBEEK – Reactie van burgemeester Stefaan Platteau

Stefaan_platteau_p200
Burgemeester Stefaan Platteau (ep)

Burgemeester Stefaan Platteau: “Ditmaal wil ik toch reageren op een lastercampagne tegen mijn persoon, i.v.m. de Ahmadia Gemeenschap in Sint-Ulriks-Kapelle, die intellectueel totaal oneerlijk is.

Deze gemeenschap zou een folder hebben verspreid, in de Franse taal, met een foto van mevr. Milquet en van mezelf, waarbij men mij ook bepaalde uitdrukkingen in de mond legt.
Ik wil benadrukken dat ik nooit, aan Ahmadia de toelating heb gegeven om mijn foto te verspreiden, in een context die ik niet aanvaard, idem voor de woorden die men mij in de mond legt.
Integendeel ik ben er persoonlijk in geslaagd te verhinderen dat Ahmadia een minaret, en later een moskee zou bouwen… in Sint-Ulriks-Kapelle! De plannen daartoe waren nochtans klaar.
Uiteindelijk heeft de gemeenschap de beslissing genomen te bouwen in Ukkel waar zij wel daartoe een vergunning heeft gekregen.
Overigens moet ik bevestigen dat de gemeenschap Ahmadia, in Sint-Ulriks-Kapelle een vredige gemeenschap is, die onze gemeente of ons gemeentebestuur geen de minste last bezorgt.
Zij werd in Sint-Ulriks-Kapelle ingeplant lang vooraleer ik Burgemeester werd en kreeg intussen geen enkele uitbreiding. Gewoon omdat daartoe in het kleine Sint-Ulriks-Kapelle geen draagkracht bestaat”, besluit burgemeester Stefaan Platteau.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2012
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief