SCHEPDAAL viert 40 jaar verbroedering met Obervellach

C21

SCHEPDAAL viert 40 jaar verbroedering met Obervellach

Dsc_2714
Vlnr. Patrick Mostinckx, Dr. Jef Valkeniers en Dirk Evenepoel met de vlag van Obervellach. Foto © Steven Walravens
 

De jaarmarkt van Schepdaal staat voor de deur en ‘Schepdaal Feest’ heeft een boordevol programma klaar staan voor het komend weekend. Naar aanleiding van 40 jaar verbroedering met het Karinthische bergdorpje Obervellach zullen er een twintigtal personen afreizen naar Schepdaal om de jaarmarktactiviteiten van dichtbij te beleven.

Donderdagavond wordt de Oostenrijkse delegatie verwacht in Schepdaal en zullen zij tot en met zondag opgevangen worden in verschillende Schepdaalse gastgezinnen. De organisatoren van 'Schepdaal Feest' hebben samen met Dr. Jef Valkeniers, ere-burgemeester van Dilbeek en toenmalig burgemeester van Schepdaal die destijds voor de verbroedering gezorgd heeft, een programma opgesteld met tal van activiteiten en toeristische uitstappen.

Zaterdag zal het koor van Obervellach optreden tijdens de jaarmarkt van Schepdaal en zondag zullen zij de misviering in de kerk van Schepdaal opluisteren.

In de Brasser-i, die tijdens het jaarmarkt-weekend opgesteld staat op het Chiroplein van Schepdaal, zal naar aanleiding van het 40 jaar broederschap een tentoonstelling doorgaan van de verbroederingsfeesten destijds.

Raadpleeg het volledige programma op www.schepdaalfeest.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2012
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief