ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL begint zaalvoetbalschool

C21

ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL begint zaalvoetbalschool

Editiepajot_schepdaal_voetbalschool_amigo_repro_ivo_lemaire
Repro © Ivo Lemaire

Vrijdag werd de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie op gang geschoten tussen ZVC Hoeselt en ZVK Amigo Toyota Schepdaal. Zwaar gehavend door gekwetste en geschorste spelers kon de viervoudige landskampioen en huidig vice kampioen toch een gelijkspel uit de brand slepen. Schorsingen gevolg van de betwistbare en tumultueuze laatste titelwedstrijd in Koersel.

Alhoewel Amigo van plan was om dit seizoen zijn overgebleven kern uit te breiden met eigen Vlaamse en Jeugdspelers, kozen enkele in laatste instantie voor het veldvoetbal. Ook koos DIOGO  voor de FUTSAL. In laatste instantie en na woordbreuk verkaste hij bovendien nog naar landskampioen Koersel! Het enige alternatief was om andere gevestigde waarden aan te trekken. Braziliaanse sterzaalvoetballers Adriano SALOMAO en Vincenius DE MENEZES SOUZA kwamen samen met Ahmed EL HAMMOUCHI de kern versterken.

Yves HEREMANS werd aangetrokken om samen met Giuseppe MASTELLARI de ploeg te coachen. Yves werd met Amigo als speler vier keer landskampioen en kent het huis dus goed. De afgelopen 2 seizoenen werd Yves als Bondscoach aangetrokken door de B.Z.V.B. Onervaren, maar gedreven zoals wij Yves kennen, behaalden de zaalvoetbalduivels nder zijn impuls de Europese titel.

Maar het grootste feit is dat Amigo de jeugd wil aantrekken om aan zaalvoetbal te doen. De jeugdwerking verandert naar “Groot Dilbeekse Zaalvoetbalschool”.

Zowel zaal- als veldvoetballertjes tussen 5 en 14 jaar krijgen de kans om hun technische bagage aan te scherpen. Worden ze de nieuwe Amigo sterren of opteren ze voor het veldvoetbal zal de toekomst moeten uitwijzen. Ervaren rot in het vak, Dirk VAN HECKE, werd als Jeugdcoördinator aangetrokken.

Voor meer informatie over deze Zaalvoetbalschool kunnen geïnteresseerde spelertjes contact opnemen met Dirk VAN HECKE, 0472 /780458 of met voorzitter, Jan TAELEMANS 0477/418616

Momenteel trainen de spelertjes elke dinsdag tussen 18u en 19u in het recreatiedomein van Itterbeek en elke donderdag tussen 18u en 19u in Sporthal Caerenbergveld in Schepdaal.

Geïnteresseerde jeugdspelertjes zijn welkom. Na een verkennende fase worden eind deze maand de groepen ingedeeld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2012
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief