GROOT-BIJGAARDEN - Wellness op basis van hop en bier

C21

GROOT-BIJGAARDEN - Wellness op basis van hop en bier

Editiepajot_groot-bijgaarden_zen_your_life_ingezonden_foto__1_
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_groot-bijgaarden_zen_your_life_ingezonden_foto
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_groot-bijgaarden_zen_your_life_ingezonden_foto__2_
(ingezonden foto's)
 

Het nieuwe gezondheids- en wellnesscentrum Zen Your Life in Groot-Bijgaarden pakt uit met een uniek arrangement: een therapie op basis van lambiekbieren en hopstempels. Zen Your Life is een initiatief van Nadia Delens en Ilse Lindemans. Je kan er terecht voor diverse ontspannende en therapeutische massages en behandelingen. Het gebouw ligt in een bosrijke omgeving en herbergt ook een gezellige en moderne bed & breakfast.

“Het Pajottenland is bekend voor zijn typische glooiende landschap en zijn heerlijke streekproducten, zoals geuze, kriek, heerlijke kazen, lekkere fruitsappen, aardbeien en frambozen”, aldus Nadia Delens. Haar collega én schoonzus Ilse Lindemans voegt eraan toe: “Door onze familiale link met de brouwerij Lindemans zijn Nadia en ik nauw verbonden met de streek. Wij willen de gezondheidseigenschappen van onze inheemse producten, zoals hop, fruit en lambiek, meer onder de aandacht brengen. Deze bieren bevatten namelijk meer voedende bestanddelen dan de meeste mensen denken. Daarom gebruiken wij ze zelfs in één van onze speciale behandelingen. Dat maakt Zen Your Life echt uniek.”
Het Pajottenland-arrangement duurt anderhalf uur en bevat een anti-oxiderende lichaamspakking met rood fruit (o.a. cassis), een gelaatsreiniging, een voedend gelaatsmasker en -massage met Pajotse honing en de unieke hopstempelmassage. Als afsluiter wordt nog een glas Oude Geuze of een fruitbiertje van brouwerij Lindemans aangeboden.
Nadia Delens werkte jarenlang in de farmaceutische sector. Ze stelde vast dat mensen al te vaak naar medicijnen grijpen in plaats van op zoek te gaan naar de diepere oorzaak van hun problemen, die heel vaak het gevolg zijn van stress en/of een foutief voedingspatroon. Daarom ging ze zich verdiepen in alternatieve gezondheidszorgmethoden en maakte ze kennis met verschillende massagetechnieken, voetreflexologie en andere vormen van natuurlijke gezondheidszorg. Samen met haar schoonzus Ilse Lindemans, een kinesitherapeute, besliste ze om het wellnesscentrum en de bed & breakfast Zen Your Life op te richten. Centraal staan de zeer persoonlijke aanpak, een rustige omgeving en kleinschaligheid. Op die manier wordt absolute prioriteit geven aan kwaliteit.
Bij Zen Your Life kan je terecht om je te ontspannen en de dagelijkse stress te ontvluchten, maar ook voor natuurlijke gezondheidszorg waarbij de nadruk op preventie ligt. Zowel ontspannende en therapeutische massages als zachte bewegingsleer met onder meer Pilates- of Qigong-sessies maken deel uit van het aanbod, net als een aantal behandelingen met natuurlijke producten op maat van de klant (voedingsadvies, naturopathie, life-coaching, voetreflexologie…). Voorts is er een privé-spa die je alleen, met partner of in gezinsverband voor enkele uren of voor een hele dag kan huren, al dan niet in combinatie met een ontbijt, lunch, diner, chocolade-arrangement of overnachting in een van de twee moderne gastenkamers. Er is ook een jacuzzi, sauna, stoombad, regendouche, relaxruimte en buitenzwembad. Een bezoek aan Zen Your Life is ideaal voor koppels die even willen genieten van totale rust en ontspanning, of voor zakenlui die eens ergens anders willen overnachten dan in een saai hotel.
Adres: Zen Your Life, Fretbos 19, 1702 Groot-Bijgaarden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief