ITTERBEEK - Toneelgroep Safier brengt opwindende komedie

C21

ITTERBEEK - Toneelgroep Safier brengt opwindende komedie

Editiepajot_dilbeek_itterbeek_toneelgroep_safier_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

De succesvolle toneelgroep uit Itterbeek specialiseert zich al bijna 45 jaar in de betere volkse komedie. Ook deze keer slaagde Safier daar weer in met “Boerenbedrog”, een pareltje van de hand van Derek Benfield. Onder leiding van regisseur Wim Vidts, bezorgt Safier u een opwindende avond. En dat mag u voor een keer letterlijk nemen.

Politiecommissaris Henry Potterton is samen met zijn zus Sarah naar het landhuis van hun broer getrokken. Die is pas overleden en het duo heeft er een afspraak met notaris Tunnicliffe om wat zaken te regelen. Al snel blijkt dat ze niet de enige bezoekers zijn. In plaats van de oude Mevr. Parker, wordt het huis nu gerund door Nora Winthrop, geholpen door vier mooie jongedames die wel erg geïnteresseerd zijn in Henry. Volgens Mevr. Winthrop helpen ze bij het werk op het land, maar het is duidelijk dat er iets niet klopt. Is er sprake van boerenbedrog of kan de pastoor duidelijkheid brengen?
Op 17, 18, 23, 24 en 25 november in Keperenberg (Itterbeek). Vrijdag en zaterdagen om 20 uur, zondagen om 15 uur. Reserveren vanaf 6 november om 9 uur op 02 569 00 48.
Regie: Wim Vidts
Met: Nele De Mesmaecker, Kor Caenepeel, Femke Tielemans, Cathy Van Horenbeeck, Daisy Van Der Burght, Jana Faut, Femke Sleeuwaegen, Leo Coene en Steven Troost
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2012
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief