DILBEEK - Briljant voor familie Buyst

C21

DILBEEK - Briljant voor familie Buyst

Editiepajot_dilbeek_briljant_familie_buyst_foto_ingezonden
(Ingezonden foto)
 

Zelden zijn de briljanten bruiloften in Dilbeek. Bij de jongste viering van de huwelijksjubilarissen waren er zelfs twee briljanten bruiloften te vieren. Eentje betrof Roger Buyst en Appolonia Vanden Dries die 65 jaar geleden huwden in Dilbeek op 4 oktober 1947. Zij werden gehuwd door de toenmalige burgemeester Herman Vergels.

Roger Buyst werkte zijn hele carrière als verzender in nachtdienst. Echtgenote Appolonia ontfermde zich over het huishouden en de drie kinderen. Intussen is de stamboom Buyst uitgebreid met vier kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Deze laatste vier zien de jubilarissen wel weinig in levende lijve want ze wonen in Australië. Roger en Appolonia leerden elkaar kennen op de voetbal. Roger is een muziekfan. Vroeger heeft hij nog als saxofonist in een groep en de fanfare gespeeld.
Roger Buyst is geboren in Anderlecht op 24 juli 1925 en in hetzelfde jaar en in dezelfde maand maar zes dagen later (30 juli) werd Appolonia geboren in Dilbeek. Zij wonen vandaag in de Snikbergstraat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief