Een nieuwe directeur voor Cultuurcentrum DILBEEK vzw

C21

Een nieuwe directeur voor Cultuurcentrum DILBEEK vzw

Fred_gillebert_2013_p200
Fred Gillebert (ep)

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van kunst en cultuur. Dat is ook tijdens het negenendertigste cultuurseizoen de doelstelling van Westrand – Cultuurcentrum Dilbeek.

Westrand is een organisatie in beweging en dat wil zeggen dat er ook binnen het personeelsbestand dingen veranderen. Zo werd eind 2012 de functie van algemeen directeur vacant, aangezien Miranda Vankerk op vrijdag 30 november 2012 afscheid nam als directeur. Mevrouw Vankerk was sinds november 2008 aan de slag als algemeen directeur in het cultuurcentrum. In die vier jaar realiseerde ze samen met het bestuur en het personeel heel wat veranderingen die zowel de organisatie als de werking van het centrum sterk moderniseerden en verbeterden. Het Cultuurcentrum Dilbeek wenst haar dan ook te danken voor het enthousiasme waarmee ze haar opdracht vervulde, voor de geleverde inspanningen en voor de geboekte resultaten.
Uit naam van de Raad van Bestuur is voorzitter Frans De Boeck verheugd bij het begin van het nieuwe jaar een vervanger voor te kunnen stellen.
Een jury met leden van de Raad van Bestuur, burgemeester Willy Segers, schepen voor Cultuur Diane Van Hove en enkele externe deskundigen koos voor Fred Gillebert. Op maandag 7 januari 2013 startte de heer Gillebert dan ook als de nieuwe directeur van de organisatie. Hij werkte eerder als cultuurfunctionaris in Cultuurcentrum ’t Vondel in Halle en als coördinator regionale samenwerking cultuur en jeugd regio Pajottenland & Zennevallei in opdracht van de Provincie Vlaams-Brabant.
Volgend seizoen bestaat Westrand 40 jaar. Dankzij de realisaties van de afgelopen jaren, kan het centrum de komende periode alvast met vertrouwen tegemoet zien. Samen met de nieuwe schepen voor Cultuur en de andere culturele actoren zal het Cultuurcentrum Dilbeek zich blijven inzetten voor het cultuurbeleid in Dilbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2013
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief