Heraanleg parking gemeenschapslokalen SINT-GERTRUDIS-PEDE plus gedeelte Kapelleveldstraat in SCHEPDAAL

C21

Heraanleg parking gemeenschapslokalen SINT-GERTRUDIS-PEDE plus gedeelte Kapelleveldstraat in SCHEPDAAL

Werken_nieuw_bord_2013_p200

De komende dagen zal binnen het algemeen onderhoudsprogramma 2012 worden gestart met de aanleg van een nieuwe parking ter hoogte van de oude gemeenschapslokalen in Sint-Gertrudis-Pede en dit volgens de besprekingen gevoerd met de omwonenden en het hieruit voortvloeiend plan dat werd opgemaakt door de gemeentelijke diensten. De aanleg van deze parking zorgt voor een geordende parkeergelegenheid van een 31-tal voertuigen. Tevens zal de Kapelleveldstraat ter hoogte van deze parking direct mee worden heraangelegd en dit voor wat betreft het gedeelte tussen de Isabellastraat en het kerkhof van Sint-Gertrudis-Pede.

Zowel het bestaande wegdek als de bestaande voetpaden zullen volledig worden vernieuwd over dit gedeelte. Tegen het kruispunt Isabellastraat – Lostraat – Kapelleveldstraat zal tevens een pleintje worden voorzien zodanig dat de Kapelleveldstraat rechtstreeks zal uitkomen op de Lostraat en niet meer op het kruispunt van de drie straten zoals vroeger. De parking zal voor voetgangers bereikbaar zijn langs de Lostraat en dit via een trap die bijkomend zal worden aangelegd. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de voorziene werken die in de Isabellastraat en Lostraat zullen worden uitgevoerd samen met de aanleg van de Collector Neerpedebeek fase 2, project nr. 99.250 van de NV Aquafin en dit vermoedelijk vanaf het najaar van 2013; bij deze gelegenheid wordt een verhoogd plateau aangelegd op het betreffende kruispunt. Huidige voorziene werken aan zowel de parking als de Kapelleveldstraat zelf zullen worden uitgevoerd door de Algemene Ondernemingen Deckx, Goormansdijk 15 in 2480 Dessel.
Uiteraard is de dienst gemeentelijk domein steeds bereikbaar voor verdere inlichtingen waar de hoofdcontroleur der werken René Snauwaert (02/451.68.53 – 0496/57.46.52) de werken op de voet zal opvolgen onder de supervisie van de sectorcoördinator grondgebied – ir. R. De Brabanter (02/451.68.59 – 0496/57.46.50).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief