DILBEEK - Studenten organiseren loop- en wandelevenement t.v.v. het goede doel

C21

DILBEEK - Studenten organiseren loop- en wandelevenement t.v.v. het goede doel

Editiepajot_dilbeek_run_walk_for_charity_foto_ep
 

Zes studenten Handelsingenieur aan de Hogeschool-Universiteit-Brussel organiseren op 10 maart een loop- en wandelevenement ten voordele van de kinderafdeling van het UZ Brussel. Het wordt een sportieve en gezellige dag voor de hele familie en dat in het groene landschap van Dilbeek.

Op 10 maart is iedereen welkom in het centrum van Dilbeek voor het loop- en wandelevenement “Run or Walk For Charity”. Het kadert binnen het vak “Social Profit Project” waar telkens een team van 6 studenten de kans krijgt een evenement te organiseren ten voordele van een goed doel.
Wandel mee
Vanaf 10 uur kunnen de wandelaars met volle teugen genieten van de uitgestrekte weiden en prachtige bossen van Dilbeek. Er is de keuze tussen een wandelzoektocht van 5 km, waar een wedstrijd aan verbonden is, en een wandeltocht van 10 km.
Loop mee
Om 13 uur gaan we van start met de Kidsrun. Daarna is het tijd voor mama, papa, broer, zus, oom, tante… Zij kunnen zich wagen aan de Single-, Double- of Triplerun. We stippelden een parcours van een 3-tal km uit langsheen de schitterende natuur die Dilbeek te bieden heeft.
De Appeltuin
De gehele winst van het evenement gaat naar het goede doel “De Appeltuin”, dit is een droomproject van het UZ Brussel.
Wanneer een kind kanker krijgt laat dat niemand van ons koud. We besloten dan ook om dit project te steunen. De kinderen missen het contact met leeftijdsgenootjes, ze voelen zich opgesloten in hun kleine kamer. Ze hebben als het ware een ruimte nodig waar ze zich kunnen ontplooien en waar ze andere kinderen met kanker op een speelse manier kunnen ontmoeten.
Daarom gaat de organisatie een warme en veilige plaats creëren die ‘De Appeltuin’ zal heten. Het wordt een speeltuin die het omgaan met de ziekte draaglijker maakt en het herstelproces aangenamer laat verlopen.
Steun dit prachtig project: RUN or WALK For Charity.
Voor meer informatie:   www.runforcharity.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief