Restaurants Colmar verbouwen Belgische vestigingen, GROOT-BIJGAARDEN krijgt in april een facelift

C21

Restaurants Colmar verbouwen Belgische vestigingen, GROOT-BIJGAARDEN krijgt in april een facelift

Editiepajot_groot-bijgaarden_colmar_01_foto_roger_mortelmans
Binnenzicht. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_groot-bijgaarden_colmar_02_foto_roger_mortelmans
Binnenzicht. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_groot-bijgaarden_colmar_04_foto_roger_mortelmans
Binnenzicht. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_groot-bijgaarden_colmar_03_foto_roger_mortelmans
Plaatselijk manager Alex Adriaensens, R&D manager en Chef Robby Dubois, Petra Van Limbergen en Marketing manager Koen De Brouwer. - Foto © Roger Mortelmans
 

Colmar Restaurants, de familiale onderneming die in België 9 restaurants uitbaat en in Frankrijk 16 vestigingen heeft onder het insigne Crocodile, verbouwt dit jaar al zijn Belgische vestigingen. Het restaurant in Aartselaar, langs de A12 Antwerpen-Brussel kwam als eerste aan de beurt. In de loop van de maand april, na de paasvakantie, zullen de werken in Colmar Groot-Bijgaarden starten. Hierdoor zal het restaurant een tiental dagen of misschien iets langer gesloten zijn, want men voorziet hier ook een uitbreiding.

Met de verbouwingsoperatie gaat ook een verjonging van het imago gepaard. De restaurants krijgen een jonger, transparanter karakter zonder aan de basiswaarden van het concept te raken. Het is de bedoeling om een evolutie te hebben, absoluut geen revolutie, en om een verbreding van het publiek na te streven.
Marketing manager Koen De Brouwer, drukt er ook op dat iedereen bij Colmar zich happy moet voelen, zowel jong als minder jong.
De nieuwe huisstijl moest aansluiten bij een nood aan grotere transparantie van zowel de restaurants als de identiteit van het merk.
De verbouwingsoperaties gaan ook gepaard met een volledig nieuwe huisstijl, inclusief logo, uniformen, menukaarten en dergelijke
Er werd wel nauwkeurig gewaakt over het respect van de basisvoorwaarden van het Colmar-concept : hartelijkheid, gezelligheid, vrijheid van keuze, een Bourgondisch aanbod aan een correcte all-in prijs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2013
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief