DILBEEK – Toneelvereniging Konseir speelt “Knettergek”

C21

DILBEEK – Toneelvereniging Konseir speelt “Knettergek”

Editiepajot_dilbeek_toneelvereniging_konseir_schepdaal_ingezonden_foto
Toneelvereniging Konseir (ingezonden foto)
 

De toneelvereniging Konseir staat met “Knettergek” op de planken van zaal Ons Gildenhuis aan de Markt in Schepdaal. Dit op vrijdag 15, zaterdag 16, donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart, telkens om 20 uur.

De toneelvereniging ‘Konseir’ VZW (Schepdaal) is intussen al weer enkele maanden bezig met haar komende toneelproductie ‘KNETTERGEK’ (blijspel) – deze keer in een regie van Kieran Uylenbroek.
“Daarom willen wij dan ook graag zoveel mogelijk bezoekers uitnodigen om, aan een fair prijsje (8,00 euro), te komen kijken naar ons eindproduct waarin eenieder weer het beste van zichzelf zal geven. De lokale pers is daar zeker ook een belangrijk informatiekanaal voor”.
Korte inhoud van het stuk:
Een opvanghuis voor psychiatrische patiënten komt zwaar onder druk te staan wanneer de overheid andere plannen met het terrein heeft. De dreiging krijgt vorm in de gestalte van de bekakte mevrouw van Ruwenhove, afgevaardigde van het ministerie. Dokter de Ruyter vreest dat haar patiënten hierdoor grote klappen te verduren zullen krijgen. Bovendien schiet haar personeel ernstig tekort: de hulpvaardige maar onzekere verpleegster Karin heeft de situatie zelden in de hand. Verpleger Erwin denkt alleen maar aan zijn eigen portemonnee en belangen. De toekomst van de patiënten kan hem maar bitter weinig schelen. Tijdens al deze onzekerheden leven de patiënten rustig voort in hun eigen wereldje en beseffen zij nauwelijks welk onheil hen boven het hoofd hangt. Het is om knettergek van te worden...
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2013
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief