SCHEPDAAL – Brasserfeesten op 3 en 4 mei

C21

SCHEPDAAL – Brasserfeesten op 3 en 4 mei

Editiepajot_dilbeek_schepdaal_feest_2013_ingezonden_foto
(ingezonden foto)

De Brasserfeesten van Schepdaal worden dit jaar omgetoverd tot een tweedaags evenement, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei, vol leuke activiteiten.

Op vrijdagavond 3 mei hopen wij de zon, samen met een heleboel marktkramers te verwelkomen in de straten rondom het marktplein. De lokale harmonie ‘Stylissimo’ zal zorgen voor een bijhorende muzikale noot. Ook de intussen befaamde Cavabar zal opnieuw worden opgesteld ter hoogte van onze feesttent op de markt.
Om de hongerige magen te vullen na een gezellige wandeling langs de kraampjes, serveren wij jullie dit jaar opnieuw een heerlijk varken aan ’t spit.
Ook onze feesttent staat weer synoniem voor gezelligheid en ambiance. Vanaf 20u30 verwelkomen wij covergroep Ruth Mckenny die iedereen aan het zingen en dansen krijgt. DJ Stereo Killah Squad, u allen ondertussen zeker gekend, zetten daarna de tent in vuur en vlam. De toegang tot de feesttent is ook dit jaar opnieuw volledig GRATIS.
Op zaterdag 4 mei gaan we dan de sportieve toer op met onze allereerste Brasserrun. Schrijf je vooraf in ( info@schepdaalfeest.be  of Kranten De Markt Schepdaal ) en geniet van een korting. In de vooravond kunnen de kids uit de bol gaan op de mega kinderparty. Vervolgens maken we er een gezellige, familiale avond van met een muzikale bingoavond. Ambiance verzekerd met een heleboel leuke en gekende meezingers.
Wij hopen jullie alvast te verwelkomen op onze Brasserfeesten om er een gezellig weekend vol ambiance van te maken, zoals we dit zo goed kunnen in Schepdaal.
Ga zeker een kijkje nemen op onze vernieuwde website www.schepdaalfeest.be  voor meer informatie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2013
ep
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief