Website gemeente DILBEEK gebruiksvriendelijker

C21

Website gemeente DILBEEK gebruiksvriendelijker

Editiepajot_dilbeek_oude_website_gemeente_dilbeek_foto_ep
Een blik op de "oude" website (foto EP)
 

Schepen van Communicatie Stijn Quaghebeur: “De gemeente wil absoluut werk maken van een betere communicatie naar de Dilbeekse burger. In dat kader zijn we van plan één van de uithangborden van de gemeentelijke communicatie, de website, compleet te vernieuwen. Aangezien dit een werk van lange adem is en goed moet voorbereid worden, heeft het bestuur ervoor gekozen om de huidige website alvast wat gebruiksvriendelijker te maken én aan te passen aan de mogelijkheden die de sociale media zoals facebook en twitter bieden”.

“De belangrijkste aanpassing is dat alle nieuwsitems op het onthaalscherm op een overzichtelijke manier aangeboden worden. Je kan ze ook telkens delen op een facebook pagina of via andere sociale media”.
“Ook het menu werd iets overzichtelijker gemaakt en in de rechterkolom van de openingspagina is een aantal belangrijke links duidelijker in beeld gebracht”.
“De gemeente is ook al een tijd aanwezig op facebook en twitter. Indien u hiervan gebruik maakt, kan u al het nieuws van de gemeente gemakkelijker volgen via de pagina www.facebook.be/GemeenteDilbeek  of twitter.com/GemeenteDilbeek  “.
De aanpassingen aan de website worden actief vanaf vrijdag 26 april.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief