DILBEEK - Dans je leven lang

C21

DILBEEK - Dans je leven lang

Editiepajot_dilbeek_dans_je_leven_lang_foto_ingezonden
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_dilbeek_dans_je_leven_lang_foto_ingezonden__1_
(ingezonden foto's)
 

Dit jaar had de Week van de Valpreventie het moto “Dans je leven lang”, gefocust op één van de belangrijkste risicofactoren voor een valincident, namelijk evenwichtsstoornissen, spierkracht en mobiliteit. Ook het Seniorencentrum Breugheldal nam deel aan de Vlaamse campagne. Het lokaal dienstencentrum Breugheldal organiseerde een gratis dansinstuif Linedance met een interactieve stand rond valpreventie.

“Hoewel er in het Seniorencentrum Breugheldal gedurende het hele jaar aandacht is voor valpreventie, bereikten we met dit initiatief zowel de gebruikers van het dienstencentrum, de bewoners van de serviceflats, de bewoners van woonzorgcentrum als de gebruikers van het dagverzorgingscentrum. Dansen is een medium dat iedereen aanspreekt. Daarnaast kunnen de deelnemers zelf de voordelen van het dansen aan den lijve ondervinden.” zegt Nathalie Verlinden, centrumleidster van het dienstencentrum.
Wie de smaak te pakken heeft, kan via het lokaal dienstencentrum Breugheldal deelnemen aan verschillende sportactiviteiten voor 55-plussers, waaronder petanque, biljart, fitness, gymnastiek, yoga, …
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2013
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief