Wordt DILBEEK de verrassing in De Slimste Gemeente?

C21

Wordt DILBEEK de verrassing in De Slimste Gemeente?

Editiepajot_dilbeek_slimste_gemeente_foto_vier
Dilbeek. - Foto © VIER

De grote finaleweek van De Slimste Gemeente komt er eindelijk aan. In een aantal Vlaamse gemeenten zal de ontknoping ongetwijfeld met veel spanning gevolgd worden. Want welke gemeente wil er nu niet bestempeld worden als ‘De Slimste van Vlaanderen’? Ook de Unibet bookmakers hebben de quiz gevolgd en uiteraard hebben zij ook hun favorieten. Op wie zetten zij hun geld?

Dilbeek in de middenmoot
Dilbeek liep een mooi parkoers en stootte ten koste van Aalst en Bornem door naar de grote finaleweek. De Unibet bookmakers zijn echter nog niet helemaal overtuigd. Dilbeek moet in de noteringen zowel Leuven, Aarschot, Mol, Wevelgem en Zulte laten voorgaan.
Wie in Dilbeek woont – en alle anderen die in hun kansen geloven, kunnen wel een mooie zaak doen: elke euro die juist ingezet wordt op Willy Segers & co levert er maar liefst 8,5 op. Niet slecht voor wie vertrouwen heeft in hun quizcapaciteiten en stressbestendigheid.
De tegenstanders
Een uitgemaakte zaak is het lang niet voor de Unibet bookmakers. De kleine verschillen in de noteringen tonen aan dat het best wel eens spannend zou kunnen worden. De kansen van Dilbeek, De Pinte en Lichtervelde worden even hoog ingeschat. De favorietenrol is voor het Vlaams-Brabantse Leuven, elke juist ingezette euro levert er 4,5 op.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2013
Gerrit Achterland
VIER
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief