DILBEEK – Start veertigste cultuurseizoen Westrand

C21

DILBEEK – Start veertigste cultuurseizoen Westrand

Editiepajot_dilbeek_veertig_jaar_westrand_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

Het volledige aanbod voor het nieuwe en veertigste cultuurseizoen van Westrand – Cultuurcentrum Dilbeek is vanaf woensdag 15 mei online te bekijken op www.westrand.be .

Het publiek krijgt tekst en uitleg over dat aanbod op de voorstelling van het cultuurseizoen 2013-2014 op woensdag 29 mei om 20.30 uur. Het Podium- en Vormingsaanbod van komend seizoen wordt uitgebreid toegelicht aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten. Geert Vanhassel (Ring TV) presenteert en niemand minder dan Bert Kruismans zorgt voor de humoristische noot. Er bovenop een streepje muziek en een gratis drankje na afloop. Deze avond is volledig gratis, maar reserveren is gewenst.
 De ticketverkoop voor het podiumaanbod start op zaterdag 8 juni om 9 uur en voor de vormingscursussen op zaterdag 22 juni om 9 uur.
 Cultuurgids Podium, Vorming of allebei?
Westrand – Cultuurcentrum Dilbeek werkt aan een duurzaam beleid op vlak van drukwerk. Zo wordt steeds meer gekozen voor digitale communicatie op maat via website en nieuwsbrieven om zo te proberen het papieren drukwerk te beperken. Ook deze keer is er terug een Cultuurgids in twee aparte delen: een Cultuurgids Podium en een Cultuurgids Vorming.
Wie de voorbije twee seizoenen tickets kocht voor een voorstelling, voor een cursus of voor beide, krijgt automatisch de betreffende gids(en) per post opgestuurd vanaf 22 mei.
Wie de afgelopen twee seizoenen geen tickets kocht, maar de Cultuurgids Podium, de Cultuurgids Vorming of beide gidsen toch wil ontvangen, kan deze vanaf woensdag 22 mei afhalen in één van de vier vestigingsplaatsen (Westrand, Keperenberg, Kasteel La Motte of Solleveld). Je kan je gratis exemplaar ook aanvragen via de Westrandbalie of via het inschrijvingsformulier op www.westrand.be . Liever geen papieren versie? Je kan beide gidsen vanaf 15 mei ook gewoon digitaal doorbladeren via www.westrand.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief