DILBEEK – Topconcerten van jarige Paul Severs bijna uitverkocht

C21

DILBEEK – Topconcerten van jarige Paul Severs bijna uitverkocht

Editiepajot_dilbeek_paul_en_paulette__grote_show_foto_ingezonden
Paulette en Paul in actie (ingezonden foto)
 

Twee topconcerten van en met de jarige Paul Severs in het Cultureel Centrum Westrand in Dilbeek. Vrijdag 28 juni om 20.30 uur en zondag 30 juni om 15 uur. Het concert van zondag is al volledig uitverkocht. Voor het concert van vrijdag zijn er nog een veertigtal plaatsen beschikbaar.

Zijn grootste hits in een wervelend concert. En velen zullen zich afvragen waarom in de Westrand in Dilbeek. Wel de technieker Benito, die al jaren met Paul meegaat naar zijn optredens werkt ook in de Westrand. En het éne plezier is het andere waard.. vandaar......
Paul Severs viert zijn vijfenzestigste verjaardag. Hij is ook 40 jaar getrouwd met zijn vrouwtje-danseres Paulette en staat nu 50 jaar op de planken. Tijd om te feesten ... Hij doet dit met een groots concert met live band, dans en een spectaculaire lichtshow.
Paul Severs startte zijn zangcarrière bij Jean Kluger en met “Geen wonder dat ik ween” had hij meteen een hit te pakken. Deze song kende opnieuw succes door de film Firmin van en met Chris Van den Durpel. Daarna werkte hij samen met Sylvain Tack, Pater Pax en Johnny Hoes... Paul Severs schrijft de meeste van zijn liedjes zelf en scoorde hiermee tal van hits. Hij deed menig hart sneller slaan met Zeg eens meisje, Ik ben verliefd op jou, Oh little darling, Geen wonder dat ik ween en vele andere hits.
Paul Severs staat nog bijna elke dag op het podium. In de Westrand kan je samen met hem zijn verjaardag vieren. Een niet te missen concert. Reserveer zo gauw mogelijk want de plaatsen zijn beperkt en het gaat om genummerde comfortabele bioscoopzetels.
Reservatie: Westrand, Kamerijklaan 46, 1700 - 02 466 20 30 of www.westrand.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2013
AGR
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief