Kandidaten gezocht voor de mobiliteitsraad DILBEEK

C21

Kandidaten gezocht voor de mobiliteitsraad DILBEEK

Vergadering_2013_p200

Als we als gemeente werken aan het beleid kan dit niet zonder participatie. Dat geldt zeker voor wat betreft mobiliteit. De meest gangbare vorm van participatie is lidmaatschap van een adviesraad. Daarom heeft de gemeenteraad besloten een gemeentelijke mobiliteitsraad op te richten, waarbij het de bedoeling is het gemeentebestuur te ondersteunen bij het ontwikkelen van een mobiliteitsbeleid in de breedste zin.

De raad heeft een adviserende en ondersteunende functie en komt enkele keren per jaar samen. De raad kan op eigen initiatief of op vraag advies geven over het gemeentelijk mobiliteitsbeleid en problemen in verband met mobiliteit en verkeer.
Wij zoeken daarom mensen die hiervoor interesse hebben, willen meewerken aan de ondersteuning en beleidsvorming  inzake mobiliteit en mee willen nadenken over projecten met een grote mobiliteitsimpact.
Elke privaat opgerichte vereniging, die in zijn statuten het vrijwaren van de verkeersveiligheid en/of leefbaarheid tot doel heeft en die een bewezen werking van ten minste één jaar in Dilbeek heeft kan zich opgeven. Daarnaast zoeken we ook maximaal 10 geïnteresseerde inwoners van Dilbeek die bereid zijn de mobiliteitsproblematiek te bekijken vanuit een ruim perspectief. Bovendien zijn ook vertegenwoordigers van scholen en andere adviesraden welkom om aan de raad deel te nemen.
Voldoe je aan deze voorwaarden en heb je interesse om mee te denken over de Dilbeekse mobiliteit? Stel je dan kandidaat en stuur een gemotiveerde schriftelijke kandidatuur naar de dienst mobiliteit, De Schuur, De Heetveldelaan 4, 1700 Dilbeek of via mobiliteit@dilbeek.be .
De kandidatuurstellingen dienen vóór 19 augustus ingediend te zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief