DILBEEK - Ticketverkoop succesvol gestart in Westrand

C21

DILBEEK - Ticketverkoop succesvol gestart in Westrand

Editiepajot_dilbeek_ticketverkoop_westrand_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

De ticketverkoop voor het veertigste cultuurseizoen van Westrand – Cultuurcentrum Dilbeek neemt een uitstekende start. Zaterdag 8 juni om 9 uur stipt startte de verkoop van tickets voor het nieuwe cultuurseizoen van Westrand. Het publiek kon deze keer kiezen uit maar liefst 170 voorstellingen, gespreid over alle genres en voor alle leeftijden. Omdat het cultuurcentrum komend seizoen 40 jaar bestaat, deden de medewerkers van Westrand extra hun best om een hoogstaand programma samen te stellen, vol met nationale en internationale toppers.

Dat programma wordt nu duidelijk door het publiek gesmaakt, want de ticketverkoop loopt momenteel als een trein. In totaal werden er de eerste dag maar liefst 13.500 tickets verkocht.
Online of aan de balie: steeds goed geholpen.
Al voor het 3de jaar kon het publiek van thuis uit tickets reserveren. Anders dan in andere cultuurcentra in de regio, liep deze online verkoop terug heel vlot. Meer dan 90% van de tickets werden via het online ticketsysteem gekocht, waardoor na enkele minuten al duizenden tickets de deur uit waren.
Ondanks het performante online systeem, kozen er ongeveer 50 klanten toch voor om naar Westrand af te zakken om hun tickets aan te schaffen. Daar werden ze door één van de 5 baliemedewerkers snel en deskundig geholpen. Op korte tijd was ook daar iedereen bediend.
Enkele voorstellingen zijn uitverkocht, maar ….
Omdat de vraag naar tickets heel groot is, zijn ondertussen reeds enkele voorstellingen uitverkocht. Zo zijn de voorstellingen van De Frivole Framboos, Bart Cannaerts, Kommil Foo, Bert Kruismans en Scala reeds volzet. Voor enkele andere voorstellingen zijn er nog slechts een paar tickets beschikbaar: Walter Baele, Queens of Comedy, de Koe en De Nieuwe Snaar.
… er is nog altijd voldoende keuze
Omdat het aanbod van Westrand zo uitgebreid is, kan er nog altijd gekozen worden uit een volledig gamma aan voorstellingen. Zo zijn er voor toppers als bijvoorbeeld I Muvrini, Jef Neve, Raymond van het Groenewoud, Josse De Pauw, Rob De Nijs of Focus nog altijd tickets beschikbaar.
Om in te spelen op de grote vraag naar tickets, legde Westrand ondertussen ook al een extra voorstelling van De Nieuwe Snaar in, op zondag 24 november.
Tickets vorming
Op zaterdag 22 juni om 9u start de ticketverkoop voor het uitgebreide vormingsaanbod van Westrand. Dan kan je tickets reserveren voor je favoriete cursussen en workshops.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief