DILBEEK - Nachtegaal Feest

C21

DILBEEK - Nachtegaal Feest

Hanny-d_p200
Hanny-D (ep)

Nachtegaal Feest, zaterdag 29 en zondag 30 juni. Nachtegaal Feest is een ontmoetingsmoment bij uitstek geworden waarin eenieder zijn gading kan vinden.

De vorige acht edities waren zeer succesvol, ook deze wordt een topper. En vermits het goede weer toch op komst is, wordt het dit jaar nog gezelliger.
Zaterdagavond 29 juni is de dansavond voor jong en oud.
De affiche oogt alvast veelbelovend, met optredens van: Hanny-D, Yves Segers en niemand minder dan Luc Steeno. Opnieuw top in Vlaanderen. Meezingen geblazen. De zaterdag sluiten we af we met een stevige fuif, “De Echte Fuif” onder leiding van Dj Marc Huylebroeck.
Op zondagmiddag volgt ons uitgebreid tuinfeest.
Jaar na jaar doen bijna 1000 aanwezigen zich tegoed aan een echte BBQ en nog eens drie volwassen varkens aan het spit. Kortom een uitgebreide kaart aan meer dan democratische prijzen. Ook voor de jongsten is Nachtegaal Feest al ieder jaar een ongelooflijk succes geweest. Terwijl ouders en grootouders gezellig bijpraten met de dichte en verre buren, leven ze zich gratis uit op een tiental springkastelen. Zij krijgen daar bovenop nog ieder jaar een gratis optreden van het clownduo Pipo en Pipette. Laat de zomer maar beginnen.
U vindt ons terug op onze vertrouwde plaats, de feesttent rechtover Café In de Linde, langsheen de Herdebeekstraat.
Meer informatie: www.nachtegaalfeest.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2013
EP
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief