Dag van de DILBEKENAAR

C21

Dag van de DILBEKENAAR

Dilbeek_2013_p200

Op zaterdag 28 september nodigt het gemeentebestuur alle Dilbekenaren uit voor een groot volksfeest. Op de eerste “Dag van de Dilbekenaar” is iedereen welkom, ongeacht of je al je hele leven in de gemeente woont of er pas bent aangekomen. Het gratis volksfeest vervangt het Bal van burgemeester en schepenen en combineert die met de onthaaldag voor nieuwe inwoners.

Voor die laatste groep wordt er die dag een kort infomoment gehouden, waarin de nieuwe inwoners aan het college van burgemeester en schepen worden voorgesteld en ze wat meer uitleg krijgen over de werking van de gemeente. Iedereen die in 2012 en in de eerste helft van 2013 officieel Dilbekenaar werd, krijgt een persoonlijke uitnodiging in de bus. Nadien zakt de hele groep af naar het Patattenveld, waar het gemeentebestuur hen trakteert op een drankje op het volksfeest, waar ze ook andere Dilbekenaren kunnen ontmoeten.
Daar begint immers om 15 uur een bruisend gratis volksfeest voor iedereen die in Dilbeek woont. Misschien ontdek je wel een en ander over de gemeente op de infostands of tijdens een geleide wandeling langs onder andere Westrand, Dil’Arte, de Wolfsput en de Sint-Alenatoren.
Denk je de gemeente goed genoeg te kennen, kan je ook gewoon genieten van een drankje en een lekker hapje van verenigingen en uit de wereldkeuken. De lopers die de gloednieuwe Finse Piste inwijden, kunnen overigens best wat aanmoediging gebruiken bij hun aankomst. Tussen 18 en 19 uur staan de gemeenteraadsleden zelf achter de toog voor een feestelijk happy hour.
Natuurlijk wordt er de hele dag ook volop in animatie voorzien door Dilbeekse muziekbands en verenigingen. Het programma krijgt stilaan vorm, hou zeker www.dilbeek.be  in de gaten voor meer details.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief